Kontakt

Välkommen

Ring oss

Ring oss på 08-21 00 92 Öppettider Måndag-fredag 09:00-17:00

Maila

Vill du hellre maila oss så är vår adress info@nordicconference.se

Kom förbi och säg hej

Vårt kontor ligger i centrala Stockholm nära Tegnérlunden. Nordic Conference EW Travel & Events AB Västmannagatan 15 111 24 Stockholm

Vilka vi är

Det är vi som är teamet bakom Nordic Conference och EW Travel & Events AB.

Ylva Gewalli

Ylva Gewalli

Senior Project Manager & Travel Agency Manager
Ylva har en lång erfarenhet av att arrangera grupp- och konferens och är en fena på att nosa upp lyxiga konferensanläggningar som kan erbjuda upplevelser utöver det vanliga.
Mariam Sivertsen

Mariam Sivertsen

Senior Project Manager
Mariam har lång erfarenhet av att arrangera skräddarsydda grupp- konferens- & företagsresor. Hon brinner för att tillsammans med sina kunder skapa minnesvärda upplevelser.
Kajsa Ring

Kajsa Ring

Project Manager
Kajsa har stor erfarenhet av att arrangera konferens- & företagsresor och är precis lika bra på att hitta guldkorn utomlands som i hemma Sverige! Kajsa är just nu föräldraledig och tillbaka i november 2020.
Marie Ulfsdotter

Marie Ulfsdotter

Project Manager
Marie tar god hand om både våra företagsgrupper och privatresenärer. Marie är en riktig globetrotter, är alltid nyfiken på utforska nya destinationer, några av hennes favoriter är Köpenhamn och Svalbard.

Virginia Svensson

Project Manager
Virginia arbetar som projektledare för grupp & konferens och har hand om sällskap i alla storlekar. Hon älskar att upptäcka nya destinationer och i Sverige är Västkusten och Gotland stora favoriter.

Sarah Ekblad

Project Manager
Sarah har hand både om våra företagsgrupper och våra kära privatresenärer. Sarah tycker om aktiviteter såsom hiking, snowboarding och kajakpaddling. Får Sarah bestämma resmål så blir det garanterat en konferens till Åre.

Carl Brolin

Ekonomiansvarig
Carl är ekonomiansvarig på företaget och är även auktoriserad revisor med tidigare arbetsplats PwC.
Jeanette Sandberg

Jeanette Sandberg

CEO & Marketing
Jeanette grundade EW Travel & Events AB år 2006 och har jobbat med det mesta i företaget. Idag arbetar Jeanette med företagsfrågor, affärsutveckling och marknadsföring.

Jobb och praktik

Är du duktig på våra nordiska länder och har arbetat med grupp, konferens och event i ett par år? Samt är en fena på projektledning och att se vad din kund behöver och vill ha? Varmt välkommen att skicka oss ett mail och visa intresse, info@nordicconference.se

Är du van att åka med större grupper och är du den som är grym på att hålla i trådarna? Då kan vi och du vara en perfekt match. Vi har många stora gruppresor som ibland behöver en, två eller tre tourleaders som följer med. Skicka oss ett mail och anmäl intresse så tar vi kontakt med dig, info@nordicconference.se.

Vill du göra din praktik/LIA hos oss? Vi tar emot när vi har möjlighet. Skicka ett mail till info@nordicconference.se.