Om oss

Om oss

Om företaget

Nordic Conference ägs av EW Travel & Events AB som även driver Europaweekend och La France DMC. Vi arrangerar årligen omkring 250 grupp- & konferensarrangemang och innehar statlig resegaranti hos Kammarkollegiet. Företaget grundades år 2006 och vi har vårt kontor i centrala Stockholm.

Vad vi gör

Nordic Conference vänder sig till företagsmarknaden och erbjuder grupp- & konferensresor inom Sverige och runt om i Norden. Vi hjälper er att planera, skräddarsy och genomföra möten, kickoffer & konferenser. Funderar ni på ett par kursdagar på en konferensgård i Roslagen, kickoff och aktiviteter i Åre eller kanske en äventyrlig företagsresa till Svalbard?

Klimatsmart och hållbart

Vi arbetar för att vara ditt förstahandsval vad gäller leverantör av helhetskoncept för hållbara möten & konferenser i Norden. Vi vill ge er inspirerande konferensarrangemang kantade av närproducerad mat, hållbara transporter och väl genomtänkta och planerade arrangemang för alla deltagare.

Vilka vi är

Det är vi som är teamet bakom Nordic Conference och EW Travel & Events AB.

Ylva Gewalli

Ylva Gewalli

Senior Project Manager & Travel Agency Manager
Ylva har en lång erfarenhet av att arrangera grupp- och konferens och är en fena på att nosa upp lyxiga konferensanläggningar som kan erbjuda upplevelser utöver det vanliga.
Sarah Ekblad

Sarah Ekblad

Project Manager
Sarah har hand både om våra företagsgrupper och våra kära privatresenärer. Sarah tycker om aktiviteter såsom hiking, snowboarding och kajakpaddling. Får Sarah bestämma resmål så blir det garanterat en konferens till Åre.

Carl Brolin

Ekonomiansvarig
Carl är ekonomiansvarig på företaget och är även auktoriserad revisor med tidigare arbetsplats PwC.
Jeanette Sandberg

Jeanette Sandberg

CEO & Marketing
Jeanette grundade EW Travel & Events AB år 2006 och har jobbat med det mesta i företaget. Idag arbetar Jeanette med företagsfrågor, affärsutveckling och marknadsföring.

Mål som arbetsplats

Vårt mål som arbetsplats är att vara en trygg arbetsgivare som erbjuder bra arbetsvillkor i en rofylld arbetsmiljö med ett starkt sammanhang. Är du nyfiken på hur det är att arbeta hos oss? För rätt person finns det alltid en öppning. Ansvarsfullhet i kombination med att vara duktig på att ta egna beslut, vara lösningsorienterad och med en ambition om att alltid göra sitt bästa är ett par attribut som vi vill ha hos alla som jobbar hos oss.

Jobb och praktik

Är du duktig på våra nordiska länder och har arbetat med grupp, konferens och event i ett par år? Samt är en fena på projektledning och att se vad din kund behöver och vill ha? Varmt välkommen att skicka oss ett mail och visa intresse, info@nordicconference.se

Är du van att åka med större grupper och är du den som är grym på att hålla i trådarna? Då kan vi och du vara en perfekt match. Vi har många stora gruppresor som ibland behöver en, två eller tre tourleaders som följer med. Skicka oss ett mail och anmäl intresse så tar vi kontakt med dig, info@nordicconference.se.

Vill du göra din praktik/LIA hos oss? Vi tar emot när vi har möjlighet. Skicka ett mail till info@nordicconference.se.