Konferens Åland

Konferens på Åland

Naturnära 2-3 dagar 10-150 personer

Naturnära konferens på Åland

Åland är en riktig liten skärgårdsdröm! Omgiven av glittrande hav så långt ögat kan nå och med den åländska naturen ständigt närvarande kan ni här njuta av lugn och harmoni. Välj om ni vill bo och konferera inne i centrala Mariehamn eller ute på en av alla vackra öar där vi samarbetar med flera mycket bra hotell och gårdar. Oavsett var på Åland ni bor så finns alltid naturen och havet runt knuten. Den perfekta mixen! Här kan konferens kombineras med naturnära upplevelser och aktiviteter om vartannat. Härliga havsaktiviteter, att paddla mellan öarna eller besöka ett lokalt bryggeri och äppel-musteri är bara ett axplock av allt som erbjuds här. Vi på Nordic Conference har god kunskap om Åland och vi hjälper er med allt som ni kan tänkas behöva; program- och logistikplanering, bokning av båtar och övrig transport, hotell och konferens. Vi tar fram passande förslag för aktiviteter och restauranger och bokar in det som önskas.

Bra att veta om Åland

Åland sägs vara solsäkrast i Norden, består av 6 500 öar och har en underbart trevliga lokalbor. Att besöka Åland är som en lisa för själen!

Transport

Båt/färja till Åland avgår från Stockholm, Kapellskär och Grisslehamn med Viking Line och Eckerölinjen. Båten till Åland tar ca två och en halv timme från Kapellskär och Grisslehamn, och sju timmar från Stockholm. Transfer från hamnen i Mariehamn/Eckerö tar mellan 10 och 45 minuter beroende var på Åland ni bor.

Hotell & konferens

Hotellen på Åland är i de flesta fall härligt naturnära. Välj mellan hotell, stugor eller bungalows och njut av jacuzzibad eller dopp i havet med tillhörande strandbastu. Här bor och konfererar man utmärkt med grupper på upp till ca 150 personer. Grupper på max 45 personer kan även välja det fantastiska alternativet att ha en egen ö helt för er själva.

Restauranger & måltider

På Åland arrangerar vi allt från middag med efterföljande barhäng i Mariehamn, till enklare picknicklunch på klipporna eller hamburgare ölprovning hos det lokala ölbryggeriet. Mer vegetariskt och närproducerat! Många företag idag beställer endast från helt vegetariska menyer och kanske speciellt under konferensluncherna. Meddela oss om ert sällskap föredrar hel-vegetariskt, vegetariskt & fisk, vegetariskt, fisk & kyckling eller vegetariskt, fisk, kyckling & kött.

Program & aktiviteter

Att dela upplevelser och skapa minnen tillsammans är oslagbart givande som företagsgrupp. Vi hjälper er med aktiviteter som stärker både sammanhållning och företagskultur, och som gör er som grupp än mer sammansvetsad. Med vår långa erfarenhet skräddarsyr vi det perfekta programmet för just er grupp. Vi sätter stort värde i ett välplanerat program som både är innehållsrikt och utmanande utan att för den sakens skull kännas stressigt.

Aktiviteter på Åland

Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, här ser ni ett par utvalda förslag för just Åland.

Teambuilding

Ni delas in i mindre lag där ni tävlar mot varandra i olika typer av samarbetsövningar där det krävs bland annat samarbete, precision och snabbhet. Ni tävlar i aktiviteter som prickskytte med jätteslangbella, tornbygge och spikslagning. Kul och lättsam aktivitet som lockar till mycket skratt!

Fisketävling

Tillsammans med professionella kaptener och fiskeguider anordnar vi en fisketävling i Ålands skärgård. Ett komplett arrangemang med rejäla och sjösäkra båtar, fiskeutrustning för abborr- och gäddfiske, varma flytoveraller samt picknicklunch, kaffeservering och en liten fiskesup!

Cykeltur till bryggeri

Här har vi vår åländske lokalguide med oss och turen inkluderar en rundtur på ett av Ålands bästa små lokala bryggerier, öl-provning och en rejäl lunch (åländsk husmanskost). Vi cyklar på ditvägen och tar bussen på vägen tillbaka.

Kanottur i skärgården

Under ledning av vår lokala guide från Ålands friluftsentreprenörer njuter vi av den magiska skärgården på riktigt nära håll! Vill ni så tas det även med lunch ut och ni äter på någon av de mindre öarna. Kanoter, guide samt flytvästar ingår.

Tips!

Skriv gärna när du gör förfrågan vilken typ av aktiviteter ni gillar så lägger vi med de som vi tror passar bäst. Är ni ett äventyrligt gäng som vill cykla och paddla, eller passar kanske lugnare utflykter bättre? Finns det ett stort intresse för mat och dryck eller vill ni ha riktiga teambuilding-aktiviteter? På alla våra destinationer har vi en uppsjö av kul utflykter, aktiviteter och teambuilding! Välkommen till Nordic Conference!

från 3 495 SEK

Förfrågan Åland

Jag är nyfiken på Åland och tar gärna emot en offert med mer information.

Destinationsforfragan
Klimatkompensation
Vad som ingår i paketet

- Båt t/r från Kapellskär/Stockholm - Boende i två nätter på Åland - Tillgång till konferensrum på båten - Lunch/middag ena sträckan - Transfer t/r hamnen-hotellet - Frukost alla dagar - Skräddarsydd anmälningssida - Digital rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare - Er personliga projektledare som hjälper er med hela arrangemanget

Detta ingår alltid när du bokar med oss

- Fria offerter, upp till tre stycken - Vår expertis och erfarenhet, från över 250 arrangemang om året i 12 års tid - Hjälp dygnet runt under er resa - Klimatkompensation - Utvidgad ansvarsförsäkring via ERV - Resegaranti som är ställd till Kammarkollegiet

Offert & bokning

Vill du ha en skarp offert eller är du i första hand mer intresserad av ett ungefärligt pris? Offert med pris-indikation får du ofta under samma dag och skarp offert tar upp till 48 timmar. Vill du bekräfta din offert? Härligt, då är vi snart igång! Från och med nu så hjälper vi er med allt som ni kan tänkas behöva; bokning av boende och konferens, transport och aktiviteter. Vi hjälper er att göra ett bra program med middagar, teambuilding-aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas vilja ha hjälp med. Alla deltagare anmäler sig enkelt och smidigt på en anmälningssida som vi skräddarsyr till er. Och ett par veckor före arrangemanget sätter vi även tillsammans ihop er egen resesida med fullt program och all tänkbar info som vi i god tid före avresan sms:ar ut till alla deltagare. Vårt mål är att göra bokningsprocessen enkel och smidig, och resan till en fröjd! Känn dig trygg med att vi håller i alla trådar och finns där för dig och ditt sällskap under hela resan, från början till slut.

Har du frågor?

Maila eller slå oss en signal. Varmt välkommen!

Comments are closed.