Konferens i Åre

Fjälläventyr 2-3 dagar 10-400 personer

Fjälläventyr i konferenspärlan Åre

I natursköna Jämtland finns en av våra favoritdestinationer, Åre. Vi på Nordic Conference är löjligt förtjusta i denna allround-destination som levererar fantastiska upplägg på aktiviteter oavsett säsong på året. Här väljer ni själva om ni exempelvis vill bo och konferera på ett riktigt bra hotell mitt i Åre by eller om ni föredrar en härlig spa-lodge på bergstoppen. Vi erbjuder något för alla smaker och storlekar på grupper! I Åres vackra omgivningar arrangerar vi aktiviteter där såväl spänning och äventyr som välbehag står i fokus. Susa fram i pisten vintertid eller låt adrenalinet flöda under en forsränningstur när temperaturen är mildare. Varför inte koppla av efter dagens äventyr och abonnera er egen spa- och relaxavdelning? Åre erbjuder också restauranger i toppklass och även den med kräsna smaklökar får här något att imponeras över. Vi på Nordic Conference har god kunskap om Åre och vi hjälper er med allt som ni kan tänkas behöva; program- och logistikplanering, bokning av båtar och övrig transport, hotell och konferens. Vi tar fram passande förslag för aktiviteter och restauranger och bokar in det som önskas.

Bra att veta om Åre

Denna stora lilla by är belägen i hjärtat av de jämtländska skogarna och bergen. Här genomsyras vistelsen av upplevelser kopplade till den vackra naturen, och då tåget stannar mitt i byn är Åre en perfekt destination för den som vill resa med tåg.

Transport

Tåg till Åre tar cirka sju timmar från Stockholm C. Från södra Sverige och Göteborg går det smidigt att resa med nattåg. Vi hjälper er även gärna att chartra en egen buss direkt från ert kontor till Åre. Kontakta oss så berättar vi mer.

Hotell & konferens

I Åre finns boendealternativ för alla smaker! Vad sägs om en spa-lodge med mildsvid utsikt över Åresjön och bergen? Ligger fokus på att hålla ihop gruppen kanske en mysig 30-talsherrgård strax utanför byn skulle falla i smaken? Här bor och konfererar ni utmärkt med grupper på upp till 400 personer.

Aktiviteter & restauranger

Att dela upplevelser och skapa minnen tillsammans är oslagbart! Vi hjälper er med aktiviteter och team-building som stärker sammanhållningen och företagskulturen, och gör gruppen mer sammansvetsad. I Åre arrangerar vi allt från gastronomy walks som kittlar smaklökarna till en oförglömlig BBQ-middag på stranden.

Program dag för dag

Med vår långa erfarenhet skräddarsyr vi det perfekta programmet för just er grupp. Vi förstår värdet i ett välplanerat program som är innehållsrikt, utan att kännas stressigt. Vi lägger stor vikt vid balansen mellan givande konferenspass och aktiviteter, middagar och egentid.

Aktiviteter i åre

Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, här ser ni ett par utvalda förslag för just Åre.

Åre gastronomy walk

Här bjuder vi in till en storstilad smakvandring i vacker fjällmiljö. Under ett par timmars avkopplande vandring gör vi fyra smakstopp där vi provsmakar, upplever och njuter av småskaligt närproducerad mat och dryck. En sann kulinarisk upplevelse för alla sinnen där ni får en unik upplevelse att ta med er hem!

Traditionell femkamp

Bjud in kollegorna till en traditionell femkamp i Jämtlandsskogen och maximera er teambuilding! Här finns alla möjliga valbara grenar såsom pilbåge, luftgevär, yx- och knivkastning, slangbella och blåsrör. Vi vandrar längs en mysig stig i skogen där vi passerar stationer med de olika utmaningarna. Vid varje station ger guiden instruktioner om regler och tekniker för respektive gren. När tävlingen är avslutad sammanställs resultatet och vinnande lag eller individ utses.

Stand up paddle board på Åresjön

På fridfulla Åresjön paddlar vi oss under ca tre timmar i medvind mot Åre by där turen avslutas. Vi njuter av stillheten och de vackra bergen som kuliss, och stannar halvvägs till vid en trevlig strand för en välförtjänt fikapaus.

Zipline

För den som vill släppa loss adrenalinet i kroppen kan vi varmt rekommendera zipline som aktivitet att blanda upp konferenspassen med. Här flyger ni fram i hög fart och ibland 60 meter upp i luften! Den längsta banan tar dig med på en 350 meter lång upplevelse, och vi törs lova en rejäl energikick som piggar upp!

Tips!

Skriv gärna när du gör förfrågan vilken typ av aktiviteter ni gillar så lägger vi med de som vi tror passar bäst. Är ni ett äventyrligt gäng som vill cykla och paddla, eller passar kanske lugnare utflykter bättre? Finns det ett stort intresse för mat och dryck eller vill ni ha riktiga teambuilding-aktiviteter? På alla våra destinationer har vi en uppsjö av kul utflykter, aktiviteter och teambuilding! Välkommen till Nordic Conference!

från 4 495 SEK

Förfrågan Åre

Jag är nyfiken på Åre och tar gärna emot en offert med mer information.

Destinationsforfragan
Klimatkompensation
Vad som ingår i paketet

- Tåg till Åre t/r - Boende på 4-stjärnigt hotell - Frukost alla dagar - Skräddarsydd anmälningssida - Digital rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare - Er personliga projektledare som hjälper er med hela arrangemanget

Detta ingår alltid när du bokar med oss

- Fria offerter, upp till tre stycken - Vår expertis och erfarenhet, från över 250 arrangemang om året i 12 års tid - Hjälp dygnet runt under er resa - Klimatkompensation - Utvidgad ansvarsförsäkring via ERV - Resegaranti som är ställd till Kammarkollegiet

Offert & bokning

Vill du ha en skarp offert eller är du i första hand mer intresserad av ett ungefärligt pris? Offert med pris-indikation får du ofta under samma dag och skarp offert tar upp till 48 timmar. Vill du bekräfta din offert? Härligt, då är vi snart igång! Från och med nu så hjälper vi er med allt som ni kan tänkas behöva; bokning av boende och konferens, transport och aktiviteter. Vi hjälper er att göra ett bra program med middagar, teambuilding-aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas vilja ha. Alla deltagare anmäler sig enkelt och smidigt på en anmälningssida som vi skräddarsyr till er. Och ett par veckor före arrangemanget sätter vi även tillsammans ihop er egen resesida med fullt program och all tänkbar info som vi i god tid före avresan sms:ar ut till alla deltagare. Vårt mål är att göra bokningsprocessen enkel och smidig, och resan till en fröjd! Känn dig trygg med att vi håller i alla trådar och finns där för dig och ditt sällskap under hela resan, från början till slut.

Har du frågor?

Maila eller slå oss en signal. Varmt välkommen!

Comments are closed.