Konferens Bergen

Konferens Bergen

Vid fjord och hav 2-3 dagar 10-300 personer

Konferens mellan fjordar och hav

Bergen, även kallat Fjordarnas hjärta, är faktiskt Norges näst största stad även om den snarare känns som en mysig liten småstad. Bergen ligger vackert beläget vid den norska västkustens fjordar. Strosa längs med de färgglada trähusen i Bryggen, den mysiga shoppinggatan Skostredet och besök något av stadens intressanta museer. Det finns hotell för alla smaker, rymliga och bra konferenshotell för stora företagsgrupper likväl som små mysiga boutique-hotell för mindre sällskap som vill har det lilla extra. Bo mitt i centrala Bergen bland mysiga kullerstensgator, parker och butiker eller vid vattnet och härliga Bryggen eller Strandkajen. Här kan ni kombinera konferensen med upplevelser och aktiviteter i häftiga miljöer. Ta bergbanan till toppen av Ulriken, det högsta av de sju bergen som omger staden, och beskåda den vackra utsikten. Upplev de fantastiska fjordarna under en kajaktur eller testa adrenalinfyllda aktiviteter som bergsklättring, forsränning och ribbåt. Vi på Nordic Conference har god kunskap om Bergen och vi hjälper er med allt som ni kan tänkas behöva; program- och logistikplanering, bokning av flyg och övrig transport, hotell och konferens. Vi tar fram passande förslag för aktiviteter och restauranger och bokar in det som önskas.

Bra att veta om Bergen

Den färgglada hansahamnen Bryggen i centrala Bergen har anor från medeltiden och finns med på Unescos världsarvslista. Staden har även utsetts till UNESCO city of Gastronomy år 2015.

Transport

Flyg till Bergen avgår från Stockholm Arlanda och Göteborg Landvetter. Flyget tar knappt en och en halv timme från både Stockholm och Göteborg. Transfer från flygplatsen in till hotellen i centrala Bergen tar ca 25 minuter.

Hotell & konferens

De flesta hotellen i Bergen är centralt belägna med promenadavstånd till shopping, nöjen och det charmiga hamnområdet Bryggen. Här bor och konfererar ni utmärkt med grupper på upp till 300 personer.

Aktiviteter & restauranger

Att dela upplevelser och skapa minnen tillsammans är oslagbart givande som företagsgrupp. Vi hjälper er med aktiviteter som stärker både sammanhållning och företagskultur, och som gör er som grupp än mer sammansvetsad. I Bergen arrangerar vi allt från middag med barhäng i centrum eller båttur i fjorden med skaldjursbuffé till finmiddag uppe på fjälltoppen Ulriken med enastående utsikt över staden.

Program dag för dag

Med vår långa erfarenhet skräddarsyr vi det perfekta programmet för just er grupp. Vi sätter stort värde i ett välplanerat program som både är innehållsrikt och utmanande utan att för den sakens skull kännas stressigt.

Aktiviteter i Bergen

Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, här ser ni ett par utvalda förslag för just Bergen.

Matvandring

Är mat och dryck ett stort intresse? Då får ni inte missa denna spännande och kulinariska matvandring genom Bergens gator där vi stannar till på olika restauranger för smakprov av lokala delikatesser och drycker. Det går även att lägga till vinparning och extra stopp längs vägen. Turen kan skräddarsys efter era önskemål och kan även göras som en teambuilding-aktivitet.

Fjordsafari med ribbåt

Se Bergen och dess omgivningar från ett annat perspektiv under denna äventyrliga tur. Färden startar i Bergen där vi får se de mest kända landmärkena innan vi tar oss vidare genom fjorden där landskapet snabbt ändrar karaktär. Vi färdas bland småöar som är sammanlänkade med stora hängbroar och så snart vi är ute på öppet hav ökar hastigheten och det blir en fartfylld resa!

Sightseeing på en segway

Upptäck Bergen på ett roligt och annorlunda sätt! En segway-tur genom staden är det perfekta alternativet. Turen startar i stadens norra delar och passerar sedan förbi en rad sevärdheter som fästningen Bergenhus, Bergen Akvarium, den vackra parken Nordnes och såklart berömda Bryggen. Turen går genom centrum och upp för Fjellveien som bjuder på fotovänlig utsikt innan vi beger oss tillbaka till slutstationen.

Via Ferrata

Vi åker ut till ön Herdla för en dag fylld med utmanade och nervkittlande aktiviteter. Det blir klättring längs den norra kuststräckan, hinder på vägen och zipline över det böljande landskapet. Vi kommer även få se lämningar från andra världskriget och mycket mer. Lunch serveras på en härlig plats med utsikt över det vackra landskapet.

Tips!

Skriv gärna när du gör förfrågan vilken typ av aktiviteter ni gillar så lägger vi med de som vi tror passar bäst. Är ni ett äventyrligt gäng som vill åka ribbåt och cykla mountainbike, eller passar kanske lugnare utflykter bättre? Finns det ett stort intresse för mat och dryck eller vill ni ha riktiga teambuilding-aktiviteter? På alla våra destinationer har vi en uppsjö av kul utflykter, aktiviteter och teambuilding! Välkommen till Nordic Conference!

från 3 995 SEK

Förfrågan Bergen

Jag är nyfiken på Bergen och tar gärna emot en offert med mer information.

Destinationsforfragan
Klimatkompensation
Vad som ingår i paketet

- Direktflyg t/r från Stockholm Arlanda/Göteborg Landvetter - Boende i två nätter i Bergen - Transfer t/r flygplatsen-hotellet - Frukost alla dagar - Skräddarsydd anmälningssida - Digital rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare - Er personliga projektledare som hjälper er med hela arrangemanget

Detta ingår alltid när du bokar med oss

- Fria offerter, upp till tre stycken - Vår expertis och erfarenhet, från över 250 arrangemang om året i 12 års tid - Hjälp dygnet runt under er resa - Klimatkompensation - Utvidgad ansvarsförsäkring via ERV - Resegaranti som är ställd till Kammarkollegiet

Offert & bokning

Vill du ha en skarp offert eller är du i första hand mer intresserad av ett ungefärligt pris? Offert med pris-indikation får du ofta under samma dag och skarp offert tar upp till 48 timmar. Vill du bekräfta din offert? Härligt, då är vi snart igång! Från och med nu så hjälper vi er med allt som ni kan tänkas behöva; bokning av boende och konferens, transport och aktiviteter. Vi hjälper er att göra ett bra program med middagar, teambuilding-aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas vilja ha hjälp med. Alla deltagare anmäler sig enkelt och smidigt på en anmälningssida som vi skräddarsyr till er. Och ett par veckor före arrangemanget sätter vi även tillsammans ihop er egen resesida med fullt program och all tänkbar info som vi i god tid före avresan sms:ar ut till alla deltagare. Vårt mål är att göra bokningsprocessen enkel och smidig, och resan till en fröjd! Känn dig trygg med att vi håller i alla trådar och finns där för dig och ditt sällskap under hela resan, från början till slut.

Har du frågor?

Maila eller slå oss en signal. Varmt välkommen!

Comments are closed.