Konferens Färöarna

Konferens på Färöarna

Naturnära 2-3 dagar 10-250 personer

Europas bäst bevarade hemlighet

Beläget i Atlanten mitt emellan Norge och Island ligger Färöarna. En destination med alla komponenter som behövs för en adrenalinfylld och häpnadsväckande företagsresa. Ett besök här är en riktig naturupplevelse som ger fantastiska minnen för lång tid framöver. Välj om ni vill bo och konferera i centrala Tórshavn, som för övrigt är världens minsta huvudstad, eller ute på en av alla grönskande öar. Vi samarbetar med mängder av trevliga hotell och bed & breakfasts på mindre orter för en riktigt genuin färöisk upplevelse. Här ges möjlighet att kombinera konferens med naturnära upplevelser och aktiviteter om vartannat. Häftiga havsaktiviteter som att segla i den färöiska skärgården, paddla kajak i grottor eller en fisk-och skaldjursfest på riktigt lokala råvaror är bara ett axplock av allt som erbjuds här. Vi på Nordic Conference har god kunskap om Färöarna och vi hjälper er med allt som ni kan tänkas behöva; program- och logistikplanering, bokning av båtar och övrig transport, hotell och konferens. Vi tar fram passande förslag för aktiviteter och restauranger och bokar in det som önskas.

Bra att veta om Färöarna

Färöarna består av 18 öar med vulkaniska bergformationer och mer än tusen nyanser av grönt. Tack vare ett välutbyggt tunnelsystem nås många av de vackra öarna med bil.

Transport

Direktflyg från Köpenhamn går dagligen och tar ca två timmar, från Stockholm och Göteborg ordnar vi även med anslutningsflyg till Köpenhamn. Transfer från flygplatsen till ön Streymoy och området kring huvudstaden Tórshavn tar ca 40 minuter.

Hotell & konferens

På Färöarna erbjuds allt från moderna, nyöppnade hotell runt huvudstaden Tórshavn till charmiga, mindre hotell belägna på någon av de små orterna på öarna runtomkring. Här bor och konfererar ni utmärkt med grupper på upp till ca 250 personer.

Aktiviteter & restauranger

Att dela upplevelser och skapa minnen tillsammans är oslagbart! Vi hjälper er med aktiviteter och team-building som stärker sammanhållningen och företagskulturen, och gör gruppen mer sammansvetsad. När det kommer till måltider så bjuder Färöarna in till det mesta. Här finns allt från modern färöisk tapas och dagsfärsk fisk- och skaldjursfrossa till en 2-stjärnig Michelin-restaurang

Program dag för dag

Med vår långa erfarenhet skräddarsyr vi det perfekta programmet för just er grupp. Vi förstår värdet i ett välplanerat program som är innehållsrikt, utan att kännas stressigt. Vi lägger stor vikt vid balansen mellan givande konferenspass och aktiviteter, middagar och egentid.

Aktiviteter på färöarna

Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, här ser ni ett par utvalda förslag för just Färöarna.

Häftig hike vid Atlanten

Det går nästan inte att besöka Färöarna utan att bege sig ut på vandring och till fots insupa den råa naturens skönhet. Oavsett var vandringen blir av finns leder i alla svårighetsgrader, och den som vill ha en extra nervkittlande avslutning kan bli nedfirad med rep från klipporna. Beroende på säsong finns möjligheten att åka till den i princip obebodda ön Mykines för att vandra och beskåda de vackra lunnefåglarna på håll.

Lantliv och islandshästar

Vi djupdyker i den hundraåriga färöiska traditionen kring hästbruk på en lokal lantgård. Här får vi en rundvisning och inblick i hur livet ser ut i de karaktäristiska omgivningarna. Besöket avslutas med avsmakning av lokala färöiska delikatesser producerade på lantgården. För den som önskar går turen att kombinera med en härlig ridtur på islandshästar för att till fullo njuta av den karga och orörda naturen från hästryggen. Transfer till/från hotellet ingår.

Cykeltur i övärlden

Med vår egen guide hoppar vi upp på cyklarna och tar oss från Tórshavn mot bergspasset Norðadalsskarð som är vår slutdestination. Vi cyklar längs med kusten och passerar allt från pittoreska fiskebyar till dramatiska klippformationer i Atlanten. Guide, cykel med tillhörande utrustning och en rejäl energipåfyllning ingår i turen.

Segling i sagolika omgivningar

Från Tórshavn beger vi oss ut på en segling längs kustlinjen med vår egenchartrade segelbåt. Här bjuds det in till vyer som heter duga och vi får chansen att uppleva Färöarna från havsperspektiv. Möjlighet finns att avsluta turen med en rejäl fisk- och skaldjursfest där vi avnjuter dagsfärska läckerheter från havet.

Tips!

Skriv gärna när du gör förfrågan vilken typ av aktiviteter ni gillar så lägger vi med de som vi tror passar bäst. Är ni ett äventyrligt gäng som vill cykla och paddla, eller passar kanske lugnare utflykter bättre? Finns det ett stort intresse för mat och dryck eller vill ni ha riktiga teambuilding-aktiviteter? På alla våra destinationer har vi en uppsjö av kul utflykter, aktiviteter och teambuilding! Välkommen till Nordic Conference!

från 6 595 SEK

Förfrågan Färöarna

Jag är nyfiken på Färöarna och tar gärna emot en offert med mer information.

Destinationsforfragan
Klimatkompensation
Vad som ingår i paketet

- Flyg från Stockholm, Köpenhamn eller Göteborg t/r - Boende i tre nätter på Färöarna - Transfer t/r flygplatsen-hotellet - Frukost alla dagar - Skräddarsydd anmälningssida - Digital rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare - Er personliga projektledare som hjälper er med hela arrangemanget

Detta ingår alltid när du bokar med oss

- Fria offerter, upp till tre stycken - Vår expertis och erfarenhet, från över 250 arrangemang om året i 12 års tid - Hjälp dygnet runt under er resa - Klimatkompensation - Utvidgad ansvarsförsäkring via ERV - Resegaranti som är ställd till Kammarkollegiet

Offert & bokning

Vill du ha en skarp offert eller är du i första hand mer intresserad av ett ungefärligt pris? Offert med pris-indikation får du ofta under samma dag och skarp offert tar upp till 48 timmar. Vill du bekräfta din offert? Härligt, då är vi snart igång! Från och med nu så hjälper vi er med allt som ni kan tänkas behöva; bokning av boende och konferens, transport och aktiviteter. Vi hjälper er att göra ett bra program med middagar, teambuilding-aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas vilja ha. Alla deltagare anmäler sig enkelt och smidigt på en anmälningssida som vi skräddarsyr till er. Och ett par veckor före arrangemanget sätter vi även tillsammans ihop er egen resesida med fullt program och all tänkbar info som vi i god tid före avresan sms:ar ut till alla deltagare. Vårt mål är att göra bokningsprocessen enkel och smidig, och resan till en fröjd! Känn dig trygg med att vi håller i alla trådar och finns där för dig och ditt sällskap under hela resan, från början till slut.

Har du frågor?

Maila eller slå oss en signal. Varmt välkommen!

Comments are closed.