Konferens på Gotland

Havsnära 2-3 dagar 10-300 personer

Havsnära konferens

Gotland är en perfekt destination för en kickoff eller företagskonferens! Ön brukar hamna högst på listan över Sveriges mest solsäkra platser och är bland annat känd för sin fina natur, sina vackra stränder och de karakteristiska raukarna som är så typiska för Gotland. Välj om ni vill bo och konferera inne i pittoreska Visby eller på någon av de havsnära resorts och stugbyar som vi samarbetar med. Oavsett var på Gotland ni bor så finns alltid naturen och havet en kort promenad eller cykeltur bort. Här finns ett härligt utbud av upplevelseaktiviteter för en lyckad företagsresa! Här bjuds det på äkta gotländsk femkamp, strandaktiviteter och rolig teambuilding. Varför inte avsluta resan med en spektakulär middag med eldshow i en mäktig ruin strax utanför Visby? Vi på Nordic Conference har god kunskap om Gotland och vi hjälper er med allt som ni kan tänkas behöva; program- och logistikplanering, bokning av båtar och övrig transport, hotell och konferens. Vi tar fram passande förslag för aktiviteter och restauranger och bokar in det som önskas.

Bra att veta om Gotland

Gotland har inte bara vackra miljöer att stoltsera med utan är också ett utmärkt val för hållbara konferenser. Hit tar ni er med Destination Gotlands klimatneutrala fartyg, ön är mycket cykelvänlig och här ligger dessutom stort fokus på närproducerad och ekologisk mat och dryck.

Transport

Båt/färja till Gotland avgår från Nynäshamn och Oskarshamn med Destination Gotland. Båten till Gotland tar ca tre och en halv timme från Nynäshamn, och tre timmar från Oskarshamn. Transfer från hamnen i Visby tar mellan 10 och 50 minuter beroende var på Gotland ni bor.

Hotell & konferens

Hotellen på Gotland är i de flesta fall härligt naturnära, eller belägna inne i charmiga Visby. Välj mellan hotell, bed & breakfast eller stugor och njut av pool, bastu eller dopp i havet. Här bor och konfererar man utmärkt med grupper på upp till 300 personer.

Aktiviteter & restauranger

Att dela upplevelser och skapa minnen tillsammans är oslagbart! Vi hjälper er med aktiviteter och team-building som stärker sammanhållningen och företagskulturen, och gör gruppen mer sammansvetsad. På Gotland anordnar vi allt från middag med trevligt barhäng i Visby till galamiddag i en ruin, BBQ-buffé vid stranden eller ett traditionellt och festligt Gotlandskalas.

Program dag för dag

Med vår långa erfarenhet skräddarsyr vi det perfekta programmet för just er grupp. Vi förstår värdet i ett välplanerat program som är innehållsrikt, utan att kännas stressigt. Vi lägger stor vikt vid balansen mellan givande konferenspass och aktiviteter, middagar och egentid.

Aktiviteter på Gotland

Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, här ser ni ett par utvalda förslag för just Gotland.

Gotländsk femkamp

Så gotländskt som det kan bli! Femkampen börjar med att gruppen delas in i lag och får en genomgång av den gutniska idrottstraditionen innan det är dags för själva tävlingsmomentet. Flera av de gotländska lekarna har en lång historia, vissa kan spåras enda tillbaka till vikingatiden. I femkampen har man tagit tillvara det bästa av dessa traditioner och kombinerat med nya kluriga lagövningar.

Mountainbike längs kusten

Tillsammans med professionella guider cyklar vi genom det vackra gotländska landskapet. Välj mellan att antingen cykla längs den vackra kusten som kantas av klippor och hav, eller i skog och backar för lite mer utmaning. Rutten skräddarsys helt efter gruppens nivå och önskemål. Som pricken över i kan vi stanna för fika, lunch eller ölprovning.

Bryggeritur

Om det finns ölintresse i gruppen föreslår vi denna trevliga tur. I en privat buss tar vi oss runt ön och besöker ett par gotländska bryggerier där vi får lära oss mer om ölen och bryggprocessen, och givetvis provsmaka. Några av bryggerierna som kan besökas är Hop Shed Brewery, Klinte bryggeri och Lost Island Brewery.

Strandaktiviteter

Vad vore ett besök på Gotland utan strandhäng? Vi tar er till en idyllisk strand söder om Visby för att paddla kajak, testa stand-up paddle board eller hänga på stranden och spela strandvolleyboll. Vi kan även anordna yogaklass på stranden med magisk utsikt mot horisonten. Avsluta dagen med BBQ på stranden, eller kanske after beach-party med hela företaget!

Tips!

Skriv gärna när du gör förfrågan vilken typ av aktiviteter ni gillar så lägger vi med de som vi tror passar bäst. Är ni ett äventyrligt gäng som vill cykla och paddla, eller passar kanske lugnare utflykter bättre? Finns det ett stort intresse för mat och dryck eller vill ni ha riktiga teambuilding-aktiviteter? På alla våra destinationer har vi en uppsjö av kul utflykter, aktiviteter och teambuilding! Välkommen till Nordic Conference!

från 3 995 SEK

Förfrågan Gotland

Jag är nyfiken på Gotland och tar gärna emot en offert med mer information.

Destinationsforfragan
Klimatkompensation
Vad som ingår i paketet

- Båt t/r från Nynäshamn/Oskarshamn - Boende i två nätter på Gotland - Transfer t/r hamnen-hotellet - Frukost alla dagar - Skräddarsydd anmälningssida - Digital rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare - Er personliga projektledare som hjälper er med hela arrangemanget

Detta ingår alltid när du bokar med oss

- Fria offerter, upp till tre stycken - Vår expertis och erfarenhet, från över 250 arrangemang om året i 12 års tid - Hjälp dygnet runt under er resa - Klimatkompensation - Utvidgad ansvarsförsäkring via ERV - Resegaranti som är ställd till Kammarkollegiet

Offert & bokning

Vill du ha en skarp offert eller är du i första hand mer intresserad av ett ungefärligt pris? Offert med pris-indikation får du ofta under samma dag och skarp offert tar upp till 48 timmar. Vill du bekräfta din offert? Härligt, då är vi snart igång! Från och med nu så hjälper vi er med allt som ni kan tänkas behöva; bokning av boende och konferens, transport och aktiviteter. Vi hjälper er att göra ett bra program med middagar, teambuilding-aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas vilja ha. Alla deltagare anmäler sig enkelt och smidigt på en anmälningssida som vi skräddarsyr till er. Och ett par veckor före arrangemanget sätter vi även tillsammans ihop er egen resesida med fullt program och all tänkbar info som vi i god tid före avresan sms:ar ut till alla deltagare. Vårt mål är att göra bokningsprocessen enkel och smidig, och resan till en fröjd! Känn dig trygg med att vi håller i alla trådar och finns där för dig och ditt sällskap under hela resan, från början till slut.

Har du frågor?

Maila eller slå oss en signal. Varmt välkommen!

Comments are closed.