Konferens Granö Beckasin

Naturnära 2-4 dagar 6-35 personer

Naturnära konferens på Granö Beckasin

På Granö Beckasin kommer vi riktigt nära den västerbottniska naturen. Njut av stillheten, lyssna på trädtopparnas sus och älvens brus. Bo och konferera bekvämt, ät vällagad mat och stärk sammanhållningen med äventyrliga aktiviteter i naturen. Konferensgrupper bor med fördel på ekohotellet i bekväma hotellrum. Är ni en grupp om max åtta personer eller behöver ett mindre grupprum, hyr då ett fågelnäste – ett konferensrum beläget högt uppe i en trädtopp med läcker utsikt över omgivningarna. Självklart finns här pc-projektor, whiteboard och wifi. På vintern fotar vi norrsken, provar att vandra med snöskor och åker hundspann eller skoter i vildmarken. Under vår, sommar och höst vandrar och cyklar vi på skogsstigar och längs Umeälven. Vi kan spana efter skogens konung älgen och koppla av under midnattssolen med bad i en vedeldad badtunna. Vi på Nordic Conference har god kunskap om konferensarrangemang i Västerbotten och vi hjälper er med allt som ni kan tänkas behöva; program- och logistikplanering, bokning av båtar och övrig transport, hotell och konferens. Vi tar fram passande förslag för aktiviteter och restauranger och bokar in det som önskas.

Bra att veta om Granö

Granö Beckasin ligger ca en timmes bilresa utanför Umeå. Här bor och konfererar ni vid Umeälven, omgiven av den västerbottniska skogen.

Transport

Snabbtåg till Umeå finns från Stockholm C och tar ca fyra timmar. Direktflyg till Umeå avgår från Stockholm Arlanda. Från Göteborg finns nattåg, flyg med mellanlandning samt ett direktflyg till/från Umeå som avgår på söndagar. Från övriga delar av Sverige kan vi lösa privatchartrad buss, anslutningståg eller anslutningsflyg. Transfer från Umeå till Granö Beckasin tar ca en timme med buss eller bil.

Hotell & konferens

Ekohotellet på Granö Beckasin ligger omgärdat av Västerbottens fantastiska natur. Hotellet har totalt 12 tvåbäddsrum. Här finns även sex stugor, kallade fågelnästen, belägna högt uppe i talltopparna. På Granö finns restaurang, moderna möteslokaler, bastu och badtunna. För grupper upp till 35 personer fördelas boendet mellan ekohotellet, fågelnästen och stugor med eget kök.

Aktiviteter & restauranger

Att dela upplevelser och skapa minnen tillsammans är oslagbart givande som företagsgrupp. Vi hjälper er med aktiviteter som stärker både sammanhållning och företagskultur, och som gör er som grupp än mer sammansvetsad. På Granö Beckasin arrangerar vi allt från julbord och utomhusmiddag som tillagas tillsammans över öppen eld till kostymmiddagar med historiskt tema.

Program dag för dag

Med vår långa erfarenhet skräddarsyr vi det perfekta programmet för just er grupp. Vi sätter stort värde i ett välplanerat program som både är innehållsrikt och utmanande utan att för den sakens skull kännas stressigt.

Aktiviteter på Granö Beckasin

Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, här ser ni ett par utvalda förslag för just Granö Beckasin.

Norrskenssafari

Upplev hur norrskenets färger dansar över natthimlen med stjärnorna som bakgrund. Medan vi väntar på att skådespelet ska ta form kan vi värma oss vid öppen eld med en kopp hett kaffe. Våra guider hjälper oss och ger oss tips hur norrskenet bäst fångas på bild.

Hundspann

Vi börjar turen vid kenneln där vi får hälsa på alla ivriga och glada huskies. Åk på släden eller prova på att köra ditt eget hundspann. Susa fram bakom hundarna i ett magiskt vinterlandskap med snötäckta sjöar, myrar och trädtoppar. Alla turer leds av professionella guider.

Flottfärd på älven

Vi börjar dagen med att bygga vår egen timmerflotte. Efter sjösättning glider vi sakta fram längs Umeälven och njuter av den vackra vildmarken. Vi gör ett strandhugg för bad och äter en smakrik picknick bestående av lokala delikatesser och goda drycker.

Midnattspaddling

Upplev midnattssolens trolska ljus under en paddeltur längs den stilla Umeälven. Våra guider tar oss till några undangömda pärlor längs älven. Vi gör ett stopp och fyller på energi med en god fika innan vi paddlar tillbaka mot vår lodge.

Tips!

Skriv gärna när du gör förfrågan vilken typ av aktiviteter ni gillar så lägger vi med de som vi tror passar bäst. Är ni ett äventyrligt gäng som vill cykla i skogen och paddla under midnatssolen, eller passar kanske lugnare utflykter bättre? Finns det ett stort intresse för mat och dryck eller vill ni ha riktiga teambuilding-aktiviteter? På alla våra destinationer har vi en uppsjö av kul utflykter, aktiviteter och teambuilding! Välkommen till Nordic Conference!

från 4 995 SEK

Förfrågan Granö Beckasin

Jag är nyfiken och tar gärna emot en offert med mer information.

Destinationsforfragan
Klimatkompensation
Vad som ingår i paketet

- Tåg eller flyg t/r från Stockholm - Boende i två nätter på Granö Beckasin - Halvdagshyra av konferensrum - En lunch - En middag - En konferensfika - Transfer t/r Umeå-Granö Beckasin - Frukost alla dagar - Skräddarsydd anmälningssida - Digital rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare - Er personliga projektledare som hjälper er med hela arrangemanget

Detta ingår alltid när du bokar med oss

- Fria offerter, upp till tre stycken - Vår expertis och erfarenhet, från över 250 arrangemang om året i 12 års tid - Hjälp dygnet runt under er resa - Klimatkompensation - Utvidgad ansvarsförsäkring via ERV - Resegaranti som är ställd till Kammarkollegiet

Offert & bokning

Vill du ha en skarp offert eller är du i första hand mer intresserad av ett ungefärligt pris? Offert med pris-indikation får du ofta under samma dag och skarp offert tar upp till 48 timmar. Vill du bekräfta din offert? Härligt, då är vi snart igång! Från och med nu så hjälper vi er med allt som ni kan tänkas behöva; bokning av boende och konferens, transport och aktiviteter. Vi hjälper er att göra ett bra program med middagar, teambuilding-aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas vilja ha hjälp med. Alla deltagare anmäler sig enkelt och smidigt på en anmälningssida som vi skräddarsyr till er. Och ett par veckor före arrangemanget sätter vi även tillsammans ihop er egen resesida med fullt program och all tänkbar info som vi i god tid före avresan sms:ar ut till alla deltagare. Vårt mål är att göra bokningsprocessen enkel och smidig, och resan till en fröjd! Känn dig trygg med att vi håller i alla trådar och finns där för dig och ditt sällskap under hela resan, från början till slut.

Har du frågor?

Maila eller slå oss en signal. Varmt välkommen!

Comments are closed.