Konferens i Grebbestad

Hamnstad 2-3 dagar 10-400 personer

Havsnära konferens i Grebbestad

Grebbestad är en riktig liten småstadspärla på västkusten! Förutom fantastiskt goda skaldjur bjuder denna idyll på natursköna promenadstråk längs vattnet och på klipporna, och i hamnen kan man spana på de lyxiga båtarna som ligger uppradade. Välj om ni vill bo och konferera inne i centrala Grebbestad eller strax utanför staden precis vid vattnet. Det finns även möjlighet att bo på camping eller vandrarhem. Oavsett var ni bor så finns alltid hav, klippor och vacker natur endast ett stenkast bort. En härlig skärgårdsmix! Här varvas konferens med minnesvärda upplevelser. Testa fridfulla havsaktiviteter som kajakpaddling eller yoga vid strandkanten, eller kanske något mer utmanande som att hålla balansen på en stand up paddle board. För mer fart och adrenalin finns både ribbåt och paintball. Det finns även utmärkta vandringsleder, och passa gärna på att åka båt ut till en ö för att ha picknick eller laga mat. Här finns något för alla! Vi på Nordic Conference har god kunskap om Grebbestad och vi hjälper er med allt som ni kan tänkas behöva; program- och logistikplanering, bokning av bussar och övrig transport, hotell och konferens. Vi tar fram passande förslag för aktiviteter och restauranger och bokar in det som önskas.

Bra att veta om Grebbestad

Förutom fiske och båttrafik är de vilda ostronen Ostrea edulis en viktig näring för regionen. Hela 90 % av Sveriges ostronproduktion kommer från Grebbestad. Har du tur kan du själv hitta ostron på botten längs strandkanten.

Transport

Buss till Grebbestad avgår från flera orter i Sverige, lättast är dock att hyra en privat buss för att undvika byten. Direktbuss till Grebbestad tar knappt sex timmar från Stockholm, fyra och en halv timme från Malmö och ca en och en halv timme från Göteborg. Transfer från stationen i Grebbestad tar ca 10 minuter beroende var i Grebbestad ni bor.

Hotell & konferens

Hotellen i Grebbestad ligger antingen i centrum eller, som vårt största hotell, tio minuters bilresa utanför stan. Oavsett var ni bor är det nära till hav och vacker natur. Välj mellan hotell, stugor eller mindre bed & breakfasts, det finns något för alla gruppstorlekar. Här bor och konfererar ni utmärkt med grupper på upp till 400 personer.

Aktiviteter & restauranger

Att dela upplevelser och skapa minnen tillsammans är oslagbart givande som företagsgrupp. Vi hjälper er med aktiviteter som stärker både sammanhållning och företagskultur, och som gör er som grupp än mer sammansvetsad. I Grebbestad arrangerar vi allt från skaldjursmiddag på restaurang i centrum till enklare picknicklunch på klipporna, eller så åker vi ut till en närliggande ö och lagar mat tillsammans.

Program dag för dag

Med vår långa erfarenhet skräddarsyr vi det perfekta programmet för just er grupp. Vi sätter stort värde i ett välplanerat program som både är innehållsrikt och utmanande utan att för den sakens skull kännas stressigt.

Aktiviteter i Grebbestad

Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, här ser ni ett par utvalda förslag för just Grebbestad.

Teambuilding

Ni delas in i mindre lag där ni tävlar mot varandra i olika typer av samarbetsövningar. Med hjälp av en surfplatta navigerar ni er runt i de vackra omgivningarna och blir tilldelade olika uppgifter längs vägen. Det kan vara poängjakt, problem-lösningar eller träningsbana. Aktiviteter och uppgifter går att skräddarsy efter era önskemål för att få ut mesta möjliga av er teambuilding.

Fisketur

I havet utanför Grebbestad finns möjlighet att fiska allt från makrill till krabba och hummer. Tillsammans med vår skeppare åker vi ut till havs och prövar fiskelyckan. Makrillfiske lämpar sig bäst under sommarmånaderna medan skaldjursfiske passar bättre under höst och vinter.

Ostron- och champagneprovning

Ostron är ett av alla omtyckta skaldjur som det finns gott om i Grebbestad. 90 % av Sveriges ostron kommer från just Grebbestad så vad passar inte bättre än att prova denna delikatess här tillsammans med ett glas bubblande champagne. Här öppnar och smakar vi på läckerbitarna tillsammans med rätt tillbehör och noga utvalda champagnesorter.

Havskajak i skärgården

Under ledning av vår lokala guide njuter vi av Bohusläns fantastiska skärgård på riktigt nära håll där vi glider fram i kajak. Möjlighet finns även att ta med lunch under turen som avnjuts på någon av de mindre öarna längs vägen. Kajaker, guide och flytvästar ingår.

Tips!

Skriv gärna när du gör förfrågan vilken typ av aktiviteter ni gillar så lägger vi med de som vi tror passar bäst. Är ni ett äventyrligt gäng som vill cykla och paddla, eller passar kanske lugnare utflykter bättre? Finns det ett stort intresse för mat och dryck eller vill ni ha riktiga teambuilding-aktiviteter? På alla våra destinationer har vi en uppsjö av kul utflykter, aktiviteter och teambuilding! Välkommen till Nordic Conference!

från 3 495 SEK

Förfrågan Grebbestad

Jag är nyfiken på Grebbestad och tar gärna emot en offert med mer information.

Destinationsforfragan
Klimatkompensation
Vad som ingår i paketet

- Buss/tåg t/r från Stockholm/Göteborg/Malmö - Boende i två nätter i Grebbestad - Eventuell transfer t/r stationen-hotellet - Frukost alla dagar - Skräddarsydd anmälningssida - Digital rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare - Er personliga projektledare som hjälper er med hela arrangemanget

Detta ingår alltid när du bokar med oss

- Fria offerter, upp till tre stycken - Vår expertis och erfarenhet, från över 250 arrangemang om året i 12 års tid - Hjälp dygnet runt under er resa - Klimatkompensation - Utvidgad ansvarsförsäkring via ERV - Resegaranti som är ställd till Kammarkollegiet

Offert & bokning

Vill du ha en skarp offert eller är du i första hand mer intresserad av ett ungefärligt pris? Offert med pris-indikation får du ofta under samma dag och skarp offert tar upp till 48 timmar. Vill du bekräfta din offert? Härligt, då är vi snart igång! Från och med nu så hjälper vi er med allt som ni kan tänkas behöva; bokning av boende och konferens, transport och aktiviteter. Vi hjälper er att göra ett bra program med middagar, teambuilding-aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas vilja ha hjälp med. Alla deltagare anmäler sig enkelt och smidigt på en anmälningssida som vi skräddarsyr till er. Och ett par veckor före arrangemanget sätter vi även tillsammans ihop er egen resesida med fullt program och all tänkbar info som vi i god tid före avresan sms:ar ut till alla deltagare. Vårt mål är att göra bokningsprocessen enkel och smidig, och resan till en fröjd! Känn dig trygg med att vi håller i alla trådar och finns där för dig och ditt sällskap under hela resan, från början till slut.

Har du frågor?

Maila eller slå oss en signal. Varmt välkommen!

Comments are closed.