Konferens Island

Konferens på Island

Äventyr 2-3 dagar 10-400 personer

Kickoff på sagolika Island

Beläget i norra Atlanten mellan Grönland och Färöarna ligger magiska Island! Världskänt för sin unika natur som bjuder på allt från varma källor och sprutande gejsrar till norrsken och aktiva vulkaner är här en ö som har allt för en både avkopplande och aktiv kickoff eller konferensresa. I världens nordligaste huvudstad Reykjavik bor ni bekvämt på något av de många hotell som vi sedan lång tid samarbetar med. Här finns något för alla grupper med allt från charmiga hotell belägna en bit utanför stan till moderna, nybyggda hotell i hjärtat av Reykjavik. Med Reykjavik som utgångspunkt finns oändliga möjligheter att utforska Island och den uppsjö av aktiviteter som erbjuds. Vad sägs om att inleda företagsresan med avkopplande spa-häng vid klassiska Blå lagunen på väg från flygplatsen? Kanske vill ni ge er ut på en förtrollande norrskenstur eller ta med kollegorna ut till havs för att skåda valar eller tävla i havsfiske? Oavsett preferenser törs vi lova att vi har ess i rockärmen för alla grupper! Vi på Nordic Conference har god kunskap om Island och vi hjälper er med allt som ni kan tänkas behöva; program- och logistikplanering, bokning av transport, hotell och konferens. Vi tar fram passande förslag för aktiviteter och restauranger och bokar in det som önskas.

Bra att veta om Island

Island kan stoltsera med otrolig natur och är det land i Europa som är minst tätbebyggt. Landet består av åtta regioner som var och en skiljer sig åt i både kultur och landskapets utformning, alla unika på sitt sätt. Upptäck Island och hitta er favorit!

Transport

Flygtiden till Island är ca tre timmar beroende på avreseflygplats. Transfertiden från flygplatsen in till Reykjavik tar ca 40 minuter.

Hotell & konferens

På Island erbjuds allt från stora moderna hotell i huvudstaden Reykjavik till mindre hotell en liten bit utanför stan. Här bor och konfererar ni utmärkt med grupper på upp till 400 personer.

Aktiviteter & restauranger

Att dela upplevelser och skapa minnen tillsammans är oslagbart givande som företagsgrupp. Vi hjälper er med aktiviteter som stärker både sammanhållning och företagskultur, och som gör er som grupp än mer sammansvetsad. Island bjuder in till en matkultur av toppklass med färska råvaror från både hav och land. Reykjavik är världskänt för sina många högklassiga restauranger och innovativa matlagning. Ta tillfället i akt och avsluta resan med en oförglömlig avsmakningsmeny!

Program dag för dag

Med vår långa erfarenhet skräddarsyr vi det perfekta programmet för just er grupp. Vi sätter stort värde i ett välplanerat program som både är innehållsrikt och utmanande utan att för den sakens skull kännas stressigt.

Aktiviteter på Island

Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, här ser ni ett par utvalda förslag för just Island.

Valsafari

Ett oförglömligt äventyr till havs i en värld av valar och sjöfåglar. Med lite tur ser ni både vikval, vitnosdelfin, tumlare, knölval och även späckhuggare! Turen utgår från hamnen i Reykjavik som ligger inom bekvämt promenadavstånd från alla våra hotell i staden. Ett par timmar ute på en valskådningsbåt är garanterat ett minne för livet.

Islandshästridning

Lär känna islandshästen och upplev den karaktäristiska tölten, som deras specifika gångart kallas, medan ni rider ut över lavafälten kring Helgafell eller till sjön Hvaleyrarvatn. I horisonten syns de vackra Bláfjöll-bergens toppar. Turen passar alla, från nybörjare till mer erfarna ryttare.

Superjeeps på Reykjaneshalvön

Spännande tur i superjeepar som är speciellt framtagna för att klara av off-roadkörning i det isländska landskapet. Vi besöker Reykjanes-halvön – ett geotermiskt fenomen med ett dramatiskt kuperat landskap som är ett av de mest aktiva vulkanområdena på Island. Här finns lavafält, varma källor och vulkaniska kratrar i den ibland månliknande naturen.

Gyllene Cirkeln

Gyllene Cirkeln express tar er till det världsberömda geotermiska fältet Geysir och till Gullfoss, drottningen av isländska vattenfall. Under turen besöks även Þingvellir nationalpark. I Geysir-området finns sprutande källor i olika konstellationer, bubblande varmvatten och exploderande gejsrar. En härlig och naturnära tur som, beroende på hur många ni är, antingen kan göras privat med egen guide eller i större grupp med engelsktalande guide tillsammans med andra.

Tips!

Skriv gärna när du gör förfrågan vilken typ av aktiviteter ni gillar så lägger vi med de som vi tror passar bäst. Är ni ett äventyrligt gäng som vill köra quadbikes eller rida islandshäst, eller passar kanske lugnare utflykter bättre? Finns det ett stort intresse för mat och dryck eller vill ni ha riktiga naturupplevelser? På alla våra destinationer har vi en uppsjö av kul utflykter, aktiviteter och teambuilding! Välkommen till Nordic Conference!

från 6 995 SEK

Förfrågan Island

Jag är nyfiken på Island och tar gärna emot en offert med mer information.

Destinationsforfragan
Klimatkompensation
Vad som ingår i paketet

- Direktflyg t/r - Boende i tre nätter på Island - Transfer t/r flygplatsen - Frukost alla dagar - Skräddarsydd anmälningssida - Digital rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare - Er personliga projektledare som hjälper er med hela arrangemanget

Detta ingår alltid när du bokar med oss

- Fria offerter, upp till tre stycken - Vår expertis och erfarenhet, från över 250 arrangemang om året i 12 års tid - Hjälp dygnet runt under er resa - Klimatkompensation - Utvidgad ansvarsförsäkring via ERV - Resegaranti som är ställd till Kammarkollegiet

Offert & bokning

Vill du ha en skarp offert eller är du i första hand mer intresserad av ett ungefärligt pris? Offert med pris-indikation får du ofta under samma dag och skarp offert tar upp till 48 timmar. Vill du bekräfta din offert? Härligt, då är vi snart igång! Från och med nu så hjälper vi er med allt som ni kan tänkas behöva; bokning av boende och konferens, transport och aktiviteter. Vi hjälper er att göra ett bra program med middagar, teambuilding-aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas vilja ha hjälp med. Alla deltagare anmäler sig enkelt och smidigt på en anmälningssida som vi skräddarsyr till er. Och ett par veckor före arrangemanget sätter vi även tillsammans ihop er egen resesida med fullt program och all tänkbar info som vi i god tid före avresan sms:ar ut till alla deltagare. Vårt mål är att göra bokningsprocessen enkel och smidig, och resan till en fröjd! Känn dig trygg med att vi håller i alla trådar och finns där för dig och ditt sällskap under hela resan, från början till slut.

Har du frågor?

Maila eller slå oss en signal. Varmt välkommen!

Comments are closed.