Kursgårdar i Stockholm

Nära det mesta 1-3 dagar 10-2 000 personer

Konferera med närhet till Stockolm

Är ni en större företagsgrupp som vill ha toppmoderna konferenslokaler i en inspirerande miljö? Våra kursgårdar i Stockholm ligger med närhet till Arlanda och Stockholm Central, vilket gör det lätt för deltagare att ansluta från alla världens hörn. Våra kursgårdar i Stockholm ligger naturnära och ofta med närhet till hav och sjö. Dagkonferens eller möte med övernattning, berätta för oss vad ni är ute efter så hittar vi den perfekta kursgården anpassat efter ert mötesbehov. Lyft energinivån under konferensen genom teambuilding och roliga aktiviteter. På de olika kursgårdarna runtom Stockholm kan vi ordna allt från brödbak och chokladprovning till sälsafari, eller varför inte överraska deltagarna med en annorlunda välkomsttransfer med ribbåt ut till kursgården? Vi på Nordic Conference har god kunskap om många av kursgårdarna i Stockholmsregionen och vi hjälper er med allt som ni kan tänkas behöva; program- och logistikplanering, bokning av buss, tåg och övrig transport, hotell och konferens. Vi tar fram passande förslag för aktiviteter och restauranger och bokar in det som önskas.

Bra att veta

Runt om Stockholm och Arlanda finns många fina och toppmoderna kursgårdar. Perfekt för företag som vill konferera och samla kollegor från övriga delar av Sverige såväl som från andra länder.

Transport

Kursgårdar finns så nära som 10 minuter från Arlanda eller 30 minuter från Stockholm City. Vi hjälper er med transport till och från kursgården. Vill ni ha en privatchartrad buss från ert kontor, tågbiljetter eller hjälp att boka flyg så ordnar vi det. Har ni mötesdeltagare som flyger in från övriga delar av landet kan vi samordna taxi eller transfer direkt från flygplatsen till kursgården.

Hotell & konferens

Kursgårdarna håller hög standard på boende, mötesrum och mat, och de ligger avskilt och naturnära för att stärka gruppens samhörighet. Många av kursgårdarna i Stockholm kan ta grupper på några hundra deltagare. Vi har även bra samarbeten med kursgårdar som tar upp till 2 000 mötesdeltagare.

Aktiviteter & restauranger

Att dela upplevelser och skapa minnen tillsammans är oslagbart givande som företagsgrupp. Vi hjälper er med aktiviteter som stärker både sammanhållning och företagskultur, och som gör er som grupp än mer sammansvetsad. På kursgårdarna i Stockholm arrangerar vi allt från galamiddag med efterföljande disco, vällagad konferenslunch och välkomstfika på bryggan till konferensmenyer med hälsotema.

Program dag för dag

Med vår långa erfarenhet skräddarsyr vi det perfekta programmet för just er grupp. Vi sätter stort värde i ett välplanerat program som både är innehållsrikt och utmanande utan att för den sakens skull kännas stressigt.

Aktiviteter på kursgårdar i Stockholm

Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, här ser ni ett par utvalda förslag för just kursgårdar i Stockholm.

Teambuilding

Vill ni svetsa samman gruppen och stärka gemenskapen är en teambuilding-aktivitet det perfekta komplementet under konferensen. Genom olika lagtävlingar kan vi fokusera på att stärka ledarskap och att effektivisera vår kommunikation och arbetsplanering.

SUP Yoga

Vi paddlar ut i en lugn vik på stora, stabila surfbrädor. Vår instruktör hjälper oss att hitta balans och självförtroende. Här får vi prova olika yoga-övningar på brädan samtidigt som vi balanserar efter vattnets rörelser. SUP-yogan är en perfekt morgonaktivitet innan dagens första konferenspass.

Ribbåt & Segling

Här plockar vi det bästa av två världar när vi kombinerar adrenalin och högt tempo med avkoppling och umgänge. Ombord på ribbåtarna får vi uppleva fart och äventyr för att sedan njuta av skönt häng med kollegorna ombord på en segelbåt som glider fram i den vackra skärgården samtidigt som vi passar på att äta och dricka gott.

Bumperball

Släpp loss under en fotbollsturnering med twist efter konferenspasset. Iförda stora, uppblåsta plastbollar på överkroppen är det fritt fram att börja studsa mot kollegorna för att få tag på bollen. Att tacklas har aldrig varit roligare och turneringen kommer garanterat att bjuda på massa skratt, både för spelare och publik.

Tips!

Skriv gärna när du gör förfrågan vilken typ av aktiviteter ni gillar så lägger vi med de som vi tror passar bäst. Är ni ett äventyrligt gäng som vill flyga helikopter och cykla, eller passar kanske lugnare utflykter bättre? Finns det ett stort intresse för mat och dryck eller vill ni ha riktiga teambuilding-aktiviteter? På alla våra destinationer har vi en uppsjö av kul utflykter, aktiviteter och teambuilding! Välkommen till Nordic Conference!

från 1 995 SEK

Förfrågan kursgård i Stockholm

Jag är nyfiken och tar gärna emot en offert med mer information.

Destinationsforfragan
Klimatkompensation
Vad som ingår i paketet

- Buss t/r från Stockholm C - Boende i en natt på kursgård i Stockholm - Tillgång till konferensrum en heldag - En Lunch - En Middag - Två fikapauser - Frukost alla dagar - Skräddarsydd anmälningssida - Digital rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare - Er personliga projektledare som hjälper er med hela arrangemanget

Detta ingår alltid när du bokar med oss

- Fria offerter, upp till tre stycken - Vår expertis och erfarenhet, från över 250 arrangemang om året i 12 års tid - Hjälp dygnet runt under er resa - Klimatkompensation - Utvidgad ansvarsförsäkring via ERV - Resegaranti som är ställd till Kammarkollegiet

Offert & bokning

Vill du ha en skarp offert eller är du i första hand mer intresserad av ett ungefärligt pris? Offert med pris-indikation får du ofta under samma dag och skarp offert tar upp till 48 timmar. Vill du bekräfta din offert? Härligt, då är vi snart igång! Från och med nu så hjälper vi er med allt som ni kan tänkas behöva; bokning av boende och konferens, transport och aktiviteter. Vi hjälper er att göra ett bra program med middagar, teambuilding-aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas vilja ha hjälp med. Alla deltagare anmäler sig enkelt och smidigt på en anmälningssida som vi skräddarsyr till er. Och ett par veckor före arrangemanget sätter vi även tillsammans ihop er egen resesida med fullt program och all tänkbar info som vi i god tid före avresan sms:ar ut till alla deltagare. Vårt mål är att göra bokningsprocessen enkel och smidig, och resan till en fröjd! Känn dig trygg med att vi håller i alla trådar och finns där för dig och ditt sällskap under hela resan, från början till slut.

Har du frågor?

Maila eller slå oss en signal. Varmt välkommen!

Comments are closed.