Konferens på Marstrand

Hav & skärgård 2-3 dagar 10-400 personer

Konferens med salta bad på Marstrand

Västkustens skärgårdspärla Marstrand lockar med segling, saltstänkta bad, vandring längs klipporna och makalösa vyer över Västerhavet. Hotellen på Marstrand ligger vid hamnpromenaden med gångavstånd till uteserveringar, båtar och bad. Marstrand är inte större än att ön går att upptäcka till fots på en dag. Helt enkelt en perfekt plats för konferensgrupper som vill lägga fokus på sammanhållning och gemenskap. På Marstrand är havet ständigt närvarande. Här kan ni fiska krabba, kräftor och andra läckra skaldjur. Kanske träffar ni på en och en annan säl under en paddeltur eller låter vinden vina i håret under en fartfylld båttur till karga klippor och fyren Pater Noster. Vi på Nordic Conference har god kunskap om Marstrand och vi hjälper er med allt som ni kan tänkas behöva; program- och logistikplanering, bokning av båtar och övrig transport, hotell och konferens. Vi tar fram passande förslag för aktiviteter och restauranger och bokar in det som önskas.

Bra att veta om Marstrand

Marstrand tillhör Bohusläns skärgård och ligger en knapp timmes bilresa från Göteborg. Havet vid Marstrand är känt för sitt fina skaldjursfiske.

Transport

Buss eller bil från Göteborg och Landvetter tar ca 50 minuter. Vi hjälper er att ordna med privat transferbuss och/eller tågbiljetter från alla orter i Sverige. Från Marstrands färjeläge går det personfärja till Marstrandsön och resan tar bara någon minut. På Marstrand finns det ingen biltrafik utan man tar sig runt till fots.

Hotell & konferens

Hotellen på Marstrand ligger med närhet till havet och hamnen. Välj mellan hotell eller stugboende. På Marstrands spahotell finns både bastuflotte och spabad, och dessutom närhet till en uppfriskande simtur i havet. Här bor och konfererar man utmärkt med grupper på upp till 400 personer. Många konferensrum erbjuder utsikt över havet.

Aktiviteter & restauranger

Att dela upplevelser och skapa minnen tillsammans är oslagbart! Vi hjälper er med aktiviteter och team-building som stärker sammanhållningen och företagskulturen, och gör gruppen mer sammansvetsad. På Marstrand arrangerar vi bland annat skärgårdsturer med middagar på ensliga öar och läckra skaldjursmiddagar. Vi lär oss äta ostron och släcker törsten med bubblande drycker.

Program dag för dag

Med vår långa erfarenhet skräddarsyr vi det perfekta programmet för just er grupp. Vi förstår värdet i ett välplanerat program som är innehållsrikt, utan att kännas stressigt. Vi lägger stor vikt vid balansen mellan givande konferenspass och aktiviteter, middagar och egentid.

Aktiviteter på Marstrand

Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, här ser ni ett par utvalda förslag för just Marstrand.

Kappsegling

Prova på att tävlingssegla på den kända seglingsbanan vid Strandverket på Marstrand. Varje lag tilldelas en egen segelbåt med besättning och utrustning. En rolig eftermiddag som även bidrar till att stärka gemenskapen i gruppen. Avsluta aktiviteten med ett glas bubbel vid Marstrands hamn.

Skaldjursfiske

Med moderna sportfiskebåtar och kunniga skeppare tar vi oss ut till havs där vi får prova vår fiskelycka. Besöker ni Marstrand i slutet av september så finns möjlighet att prova på att fiska havets guld, hummer. På våren letar vi efter kräftor och krabbor. Fika och picknick-korg ingår.

Pubrunda till havs

Upplev Marstrands vackra och klippiga skärgård. Ombord på snabba ribbåtar tar vi oss till skärgårdens gömda pärlor. Under turen gör vi utvalda stopp på olika öar i den bohuslänska skärgården. Här kan vi om vi vill avnjuta en god öl eller ett kallt glas vin.

Ostronskola

På Västkusten odlas denna ädla råvara. Många svenskar har fortfarande inte provat ostron, så vad passar då bättre än en aktivitet där vi får lära oss om ostronodlingen, hur ostronet öppnas och givetvis prova hur det smakar. Till denna delikatess serveras självklart ett glas bubbel.

Tips!

Skriv gärna när du gör förfrågan vilken typ av aktiviteter ni gillar så lägger vi med de som vi tror passar bäst. Är ni ett äventyrligt gäng som vill åka fartfyllda RIBs och dyka efter hummer, eller passar kanske lugnare utflykter bättre? Finns det ett stort intresse för mat och dryck eller vill ni ha riktiga teambuilding-aktiviteter? På alla våra destinationer har vi en uppsjö av kul utflykter, aktiviteter och teambuilding! Välkommen till Nordic Conference!

från 2 995 SEK

Förfrågan Marstrand

Jag är nyfiken på Marstrand och tar gärna emot en offert med mer information.

Destinationsforfragan
Klimatkompensation
Vad som ingår i paketet

- Privat buss t/r från södra Sverige - Boende i två nätter på Marstrand - Halvdagshyra av konferensrum - En lunch - Två middagar - Frukost alla dagar - Skräddarsydd anmälningssida - Digital rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare - Er personliga projektledare som hjälper er med hela arrangemanget

Detta ingår alltid när du bokar med oss

- Fria offerter, upp till tre stycken - Vår expertis och erfarenhet, från över 250 arrangemang om året i 12 års tid - Hjälp dygnet runt under er resa - Klimatkompensation - Utvidgad ansvarsförsäkring via ERV - Resegaranti som är ställd till Kammarkollegiet

Offert & bokning

Vill du ha en skarp offert eller är du i första hand mer intresserad av ett ungefärligt pris? Offert med pris-indikation får du ofta under samma dag och skarp offert tar upp till 48 timmar. Vill du bekräfta din offert? Härligt, då är vi snart igång! Från och med nu så hjälper vi er med allt som ni kan tänkas behöva; bokning av boende och konferens, transport och aktiviteter. Vi hjälper er att göra ett bra program med middagar, teambuilding-aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas vilja ha. Alla deltagare anmäler sig enkelt och smidigt på en anmälningssida som vi skräddarsyr till er. Och ett par veckor före arrangemanget sätter vi även tillsammans ihop er egen resesida med fullt program och all tänkbar info som vi i god tid före avresan sms:ar ut till alla deltagare. Vårt mål är att göra bokningsprocessen enkel och smidig, och resan till en fröjd! Känn dig trygg med att vi håller i alla trådar och finns där för dig och ditt sällskap under hela resan, från början till slut.

Har du frågor?

Maila eller slå oss en signal. Varmt välkommen!

Comments are closed.