Konferens i Roslagen

Hav & Natur 1-3 dagar 10-340 personer

Konferens i Roslagens famn

I Roslagen hittar vi ett landskap som hämtat ur en svensk sommarsaga. Evert Taube diktar i Calle Schewens vals lyriskt om en dag i Roslagen; doften från de grönskande ängarna, fjärden som glittrar och känslan av lycka när man svänger sin lurviga i den brinnande solnedgången. I Roslagen finns många konferenspärlor att välja mellan. Vi på Nordic Conference guider er rätt bland Roslagens många hotell och kursgårdar som passar just ert företagsbehov. Välj mellan vackra historiska slott med toppmoderna konferenslokaler och spahotell med havet som närmaste granne. En kort bilresa från Stockholm C möter vi Roslagens kust som bjuder in till aktiviteter där både äventyr och njutning står i fokus. Här ordnar vi med allt från en fartfylld dag till havs och kajakpaddling, till att avnjuta en vinprovning med goda tillbehör. Vi på Nordic Conference har god kunskap om Roslagen och vi hjälper er med allt som ni kan tänkas behöva; program- och logistikplanering, bokning av båtar och övrig transport, hotell och konferens. Vi tar fram passande förslag för aktiviteter och restauranger och bokar in det som önskas.

Bra att veta om Roslagen

Roslagen är benämningen på det pittoreska kustområde som börjar strax norr om Stockholm och sträcker sig till Östhammar i norra Uppland. I Roslagen finns charmiga skärgårdsöar såväl som de idylliska sommarstäderna Grisslehamn och Norrtälje.

Transport

Transfer från Stockholm C tar ca 40–90 minuter beroende på val av hotell/kursgård. Vi hjälper till att ordna privatchartrad buss till er från valfri plats i Sverige. Många av hotellen och konferensanläggningarna nås smidigt med bil från Stockholm och Uppsala, vilket även gör det enkelt för konferensdeltagarna att ta sig till konferensanläggningen på egen hand.

Hotell & konferens

Roslagens hotell- och konferensanläggningar ligger naturnära med hav och sjö som närmaste granne. Här finns toppmoderna kursgårdar, historiska slott, spahotell och enklare stugboende ute i skärgården. De största anläggningarna har plats för konferensgrupper på upp till 340 personer. För mindre grupper finns även möjlighet att hyra ett eget hus med konferensrum.

Aktiviteter & restauranger

Att dela upplevelser och skapa minnen tillsammans är oslagbart! Vi hjälper er med aktiviteter och team-building som stärker sammanhållningen och företagskulturen, och gör gruppen mer sammansvetsad. I Roslagen arrangerar vi allt från festmiddagar där vi slår i klackarna taket till enklare picknicklunch ute i naturen, grillkvällar i slottsträdgården eller middagar med vinprovning.

Program dag för dag

Med vår långa erfarenhet skräddarsyr vi det perfekta programmet för just er grupp. Vi förstår värdet i ett välplanerat program som är innehållsrikt, utan att kännas stressigt. Vi lägger stor vikt vid balansen mellan givande konferenspass och aktiviteter, middagar och egentid.

Aktiviteter i Roslagen

Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, här ser ni ett par utvalda förslag för just Roslagen.

Höghöjdsbana och zipline

Stärk teamkänslan i gruppen genom en utmanande höghöjdsbana! Vi klättrar långt upp i trädtopparna där vi, med hjälp av att peppa varandra, tar oss fram genom att balansera på linor och svajiga hängbroar. Banan avslutas med en fartfylld zipline-tur ner till marken.

Skärgårdsfiske

Med moderna proffsfiskebåtar tar vi oss ut för att uppleva naturen en dag till havs. Våra duktiga fiskeguider visar oss till sina gömda fiskepärlor där bl.a. abborre och gädda ofta nappar. Vi fyller på energin med en härlig lunch som tillagas över öppen eld och en klassisk fika med kanelbulle.

Paintball på egen ö

Utmana kollegorna under en rolig eftermiddag på en egen ö, där gruppen delas in i mindre lag och spelar paintboll i skogsterräng. För att vinna krävs list, samarbetsförmåga och snabba fötter för att parera färgkulorna som viner i luften.

Fartfyllt havsäventyr

Hoppa ombord på chartrade ribbåtar som tar upp till 12 personer per båt. Med vind och saltstänk i håret flyger vi fram bland kobbar och skär i upp till 50 knop. Passa på att kombinera med roliga teambuilding-övningar eller lägg till en behaglig picknick i skärgården.

Tips!

Skriv gärna när du gör förfrågan vilken typ av aktiviteter ni gillar så lägger vi med de som vi tror passar bäst. Är ni ett äventyrligt gäng som vill cykla och paddla, eller passar kanske lugnare utflykter bättre? Finns det ett stort intresse för mat och dryck eller vill ni ha riktiga teambuilding-aktiviteter? På alla våra destinationer har vi en uppsjö av kul utflykter, aktiviteter och teambuilding! Välkommen till Nordic Conference!

från 2 995 SEK

Förfrågan Roslagen

Jag är nyfiken på Roslagen och tar gärna emot en offert med mer information.

Destinationsforfragan
Klimatkompensation
Vad som ingår i paketet

- Transferbuss t/r från Stockholm C - Boende två nätter på hotell - Konferensrum, halvdagshyra - Lunch en dag - Middag två dagar - Frukost alla dagar - Skräddarsydd anmälningssida - Digital rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare - Er personliga projektledare som hjälper er med hela arrangemanget

Detta ingår alltid när du bokar med oss

- Fria offerter, upp till tre stycken - Vår expertis och erfarenhet, från över 250 arrangemang om året i 12 års tid - Hjälp dygnet runt under er resa - Klimatkompensation - Utvidgad ansvarsförsäkring via ERV - Resegaranti som är ställd till Kammarkollegiet

Offert & bokning

Vill du ha en skarp offert eller är du i första hand mer intresserad av ett ungefärligt pris? Offert med pris-indikation får du ofta under samma dag och skarp offert tar upp till 48 timmar. Vill du bekräfta din offert? Härligt, då är vi snart igång! Från och med nu så hjälper vi er med allt som ni kan tänkas behöva; bokning av boende och konferens, transport och aktiviteter. Vi hjälper er att göra ett bra program med middagar, teambuilding-aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas vilja ha. Alla deltagare anmäler sig enkelt och smidigt på en anmälningssida som vi skräddarsyr till er. Och ett par veckor före arrangemanget sätter vi även tillsammans ihop er egen resesida med fullt program och all tänkbar info som vi i god tid före avresan sms:ar ut till alla deltagare. Vårt mål är att göra bokningsprocessen enkel och smidig, och resan till en fröjd! Känn dig trygg med att vi håller i alla trådar och finns där för dig och ditt sällskap under hela resan, från början till slut.

Har du frågor?

Maila eller slå oss en signal. Varmt välkommen!

Comments are closed.