Konferens på Selma Spa i Sunne

Avkoppling 2-3 dagar 10-400 personer

Spakonferens i sagolika Sunne

I natursköna Värmland finns denna höjdardestination för företagsresan! Omfamnad av Selma Lagerlöfs sagovärldslandskap kan ni här njuta av lugn och harmoni i den ständigt närvarande naturen. I Sunne bor ni på härliga Selma Spa som är ett hotell med allt som behövs inom bekvämt räckhåll. Vi arrangerar allt från inspirerande konferenser i moderna lokaler till rogivande behandlingar i hotellets fina spa- och relaxavdelning. Här ordnar vi även med aktiviteter och teambuilding i toppklass! I de vackra omgivningarna runt Selma Spa finns en massa trevligt att hitta på. Här anordnar vi aktiviteter som stärker teamkänslan och gemenskapen i gruppen, oavsett om fokus ligger på äventyr eller lugn och rekreation. På hotellet finns ett fantastiskt spa för avkoppling som erbjuder en mängd behandlingar, kombinera gärna med härliga träningsklasser som yoga eller spinning. Precis utanför husknuten finns fina vandringsleder och löparrundor och för den som föredrar att cykla erbjuds här såväl landsvägs- som mountainbikecykling. Vi arrangerar teambuilding av högsta klass, och bland många alternativ finns exempelvis ”Mästarnas mästare” och ”Farmen” i toppen av listan. Vi på Nordic Conference har god kunskap om Sunne och vi hjälper er med allt som ni kan tänkas behöva; program- och logistikplanering, bokning av transport, hotell och konferens. Vi tar fram passande förslag för aktiviteter och restauranger och bokar in det som önskas.

Bra att veta om Sunne

I hjärtat av de värmländska skogarna intill rogivande Fryken är vackra Sunne beläget. Här genomsyras vistelsen av upplevelser kopplade till vår vackra natur, där ro och avkoppling samsas med fartfyllda aktiviteter i en härlig harmoni.

Transport

Till Sunne hjälper vi er gärna att chartra en egen buss direkt från ert kontor. Restiden från Stockholm och Göteborg är strax över fyra timmar. Kontakta oss så berättar vi mer.

Hotell & konferens

I Sunne bor ni på härliga Selma Spa med allt ni behöver för en avkopplande och givande företagsresa. Oavsett om syftet är konferens eller kickoff så finns något som tilltalar alla. Här erbjuds moderna konferenslokaler och en mängd roliga aktiviteter och teambuilding. Dessutom finns en ljuvlig spa- och relaxavdelning som pricken över i. Här bor och konfererar ni utmärkt med grupper på upp till 400 personer.

Aktiviteter & restauranger

Att dela upplevelser och skapa minnen tillsammans är oslagbart givande som företagsgrupp. Vi hjälper er med aktiviteter som stärker både sammanhållning och företagskultur, och som gör er som grupp än mer sammansvetsad. På Selma Spa har vi ett trevligt upplägg där de flesta måltiderna är inkluderade på hotellet, och här ligger fokus på lokala och ofta ekologiska råvaror av hög kvalitet. För den som vill vidga vyerna utanför hotellet så ges även möjligheten att äta middag på en mysig herrgård.

Program dag för dag

Med vår långa erfarenhet skräddarsyr vi det perfekta programmet för just er grupp. Vi sätter stort värde i ett välplanerat program som både är innehållsrikt och utmanande utan att för den sakens skull kännas stressigt.

Aktiviteter i sunne

Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, här ser ni ett par utvalda förslag för just Sunne.

Mästarnas mästare

Riktigt rolig lagaktivitet som, precis som namnet avslöjar, har ett upplägg likt tv-programmet. Ni delas in i lag och kör sedan igång med de olika tävlingsgrenarna som är noga utvalda för att passa alla. Fysik, snabbhet, tanke och kunskap är några av ledorden som utformar grenarna. Likt tv-programmet så avgörs den sista grenen i en klassisk ”nattduell”, och det vinnande laget och mästarna hyllas sedan i en efterföljande prisceremoni.

Flottbygge + race

Teambuilding-aktiviteten flottbygget är en kul aktivitet som utmanar både hjärna och muskler. Med hjälp av dunkar, skivor, virke och rep ska varje lag bygga en egen flotte. Därefter är det dags att sjösätta flottarna, och lagen kör ett race för att slutligen kora en vinnare. En passande aktivitet för de som inte bangar för lite fysisk aktivitet!

The dinner show

Upplägget i ”The dinner show” är baserat på format från en rad roliga tävlingsprogram som exempelvis Fångarna på fortet och Vem vet mest. Ni tävlar under kvällen i lag och vi törs lova att det bjuds på många skratt. Kvällens programledare ser till att det blir en väl avvägd mix av tävlingar, middag och dryck, och givetvis att stämningen är på topp under hela kvällen.

Fotouppdraget

Med kameran i högsta hugg gäller det här att indelade i olika lag lösa ovanliga och kluriga fotouppdrag. Här utlovas en rolig och trevlig upplevelse där alla i företaget kan medverka. Aktiviteten kan med fördel vävas ihop med en fotobankett till kvällens middag där ni kan rösta fram ”dagens bild” eller liknande kategorier. Här kan vi skräddarsy arrangemanget helt efter era önskemål!

Tips!

Skriv gärna när du gör förfrågan vilken typ av aktiviteter ni gillar så lägger vi med de som vi tror passar bäst. Är ni ett äventyrligt gäng som vill cykla och paddla, eller passar kanske lugnare utflykter bättre? Finns det ett stort intresse för mat och dryck eller vill ni ha riktiga teambuilding-aktiviteter? På alla våra destinationer har vi en uppsjö av kul utflykter, aktiviteter och teambuilding! Välkommen till Nordic Conference!

från 4 495 SEK

Förfrågan Sunne

Jag är nyfiken på Sunne och tar gärna emot en offert med mer information.

Destinationsforfragan
Klimatkompensation
Vad som ingår i paketet

- Egenchartrad buss till Sunne t/r - Boende på hotell Selma spa - Frukost alla dagar - Skräddarsydd anmälningssida - Digital rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare - Er personliga projektledare som hjälper er med hela arrangemanget

Detta ingår alltid när du bokar med oss

- Fria offerter, upp till tre stycken - Vår expertis och erfarenhet, från över 250 arrangemang om året i 12 års tid - Hjälp dygnet runt under er resa - Klimatkompensation - Utvidgad ansvarsförsäkring via ERV - Resegaranti som är ställd till Kammarkollegiet

Offert & bokning

Vill du ha en skarp offert eller är du i första hand mer intresserad av ett ungefärligt pris? Offert med pris-indikation får du ofta under samma dag och skarp offert tar upp till 48 timmar. Vill du bekräfta din offert? Härligt, då är vi snart igång! Från och med nu så hjälper vi er med allt som ni kan tänkas behöva; bokning av boende och konferens, transport och aktiviteter. Vi hjälper er att göra ett bra program med middagar, teambuilding-aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas vilja ha hjälp med. Alla deltagare anmäler sig enkelt och smidigt på en anmälningssida som vi skräddarsyr till er. Och ett par veckor före arrangemanget sätter vi även tillsammans ihop er egen resesida med fullt program och all tänkbar info som vi i god tid före avresan sms:ar ut till alla deltagare. Vårt mål är att göra bokningsprocessen enkel och smidig, och resan till en fröjd! Känn dig trygg med att vi håller i alla trådar och finns där för dig och ditt sällskap under hela resan, från början till slut.

Har du frågor?

Maila eller slå oss en signal. Varmt välkommen!

Comments are closed.