Slott & Herrgårdar Stockholm

Naturnära 2-3 dagar 10-100 personer

Inspirerande konferens i härlig miljö

De slott och herrgårdar som vi samarbetar med i Stockholmsområdet ligger i natursköna omgivningar och utmärker sig alla på olika sätt. Stora grönskande slottsträdgårdar med pool, lantlig miljö och gröna ängar eller klippor med havsutsikt och solnedgång i horisonten, det finns något för alla. Välj om ni vill bo och konferera på en fin herrgård ett stenkast från centrala Stockholm eller på ett vackert slott med närhet till sjöar och gröna landskap. Oavsett var ni bor så är ni alltid omgivna av vackra och inspirerande miljöer. En härlig blandning där ni förenar nytta med nöje! Här kan ni med fördel varva konferenspassen med roliga aktiviteter och utflykter. Fartfyllda vattenaktiviteter, mat-och dryckesprovningar, teambuilding och enklare sporter som utövas direkt i trädgården. Vi på Nordic Conference har god kunskap om slotten och herrgårdarna runt Stockholmstrakten och vi hjälper er med allt som ni kan tänkas behöva; program- och logistikplanering, bokning av båtar och övrig transport, hotell och konferens. Vi tar fram passande förslag för aktiviteter och restauranger och bokar in det som önskas.

Bra att veta

Ibland behöver en inte åka så långt för att få ett avbrott i vardagen och upptäcka nya kreativa och inspirerande miljöer. Det finns ett rikt utbud av slott och herrgårdar inom en timmes bussresa från Stockholm.

Transport

Vi bokar privat buss till er som avgår från vald ort/arbetsplats. Bussresan till våra slott och herrgårdar tar ca 30-60 minuter från centrala Stockholm. Om ni har deltagare som flyger in från andra delar av Sverige eller Europa så hjälper vi er att boka flygbiljetter och/eller transfer från Bromma/Arlanda.

Boende & konferens

Välj mellan vackra slott i klassisk stil eller trivsamma herrgårdar med moderna konferensfaciliteter. Njut av jacuzzibad, pool, spa eller strandbastu vid havet. Här bor och konfererar man utmärkt med grupper på upp till 100 personer. Några boenden kan även hyras privat för hela företaget.

Aktiviteter & restauranger

Att dela upplevelser och skapa minnen tillsammans är oslagbart! Vi hjälper er med aktiviteter och team-building som stärker sammanhållningen och företagskulturen, och gör gruppen mer sammansvetsad. På herrgårdarna arrangerar vi allt från lyxig slottsmiddag i en av de vackra salarna till BBQ-buffé i den lummiga trädgården. Det går även att arrangera mat-och dryckesprovningar på de flesta anläggningarna.

Program dag för dag

Med vår långa erfarenhet skräddarsyr vi det perfekta programmet för just er grupp. Vi förstår värdet i ett välplanerat program som är innehållsrikt, utan att kännas stressigt. Vi lägger stor vikt vid balansen mellan givande konferenspass och aktiviteter, middagar och egentid.

Aktiviteter på Herrgårdar och slott

Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, här ser ni ett par utvalda förslag för de slott och herrgårdar som vi samarbetar med.

Teambuilding

Här erbjuder vi en mängd olika aktiviteter med fokus på teambuilding. Allt från klassisk femkamp och problemlösningstävlingar till kreativa övningar där lagen skapar sina egna reklamfilmer, målar tavlor eller gör isskulpturer. Fokus ligger på samarbete och precision, och att ha kul tillsammans!

Matlagningsaktivitet

Tillsammans med professionella kockar lagar ni tillsammans kvällens middag. Ni delas in i mindre grupper och får var sin rätt att ansvara för. Rätterna lagas med säsongens råvaror och kockarna ger många tips och råd längs vägen. Det går även att göra aktiviteten till en tävling där alla lagar samma rätt och kocken utser en vinnare.

Vattenaktiviteter

Då flera av slotten och herrgårdarna är belägna vid vattnet finns det ofta flera roliga vattenaktiviteter att tillgå. Vad sägs om att åka ribbåt, segla eller testa fiskelyckan ute till sjöss? Eller att utmana kollegorna i flottbygge? Den som föredrar lugn och avslappning kan passa på att bada bastu med tillhörande friskt havsdopp.

Mat och dryckesprovningar

Är ni intresserade av mat och dryck och vill lära er mer tillsammans under en trevlig provning? Ofta erbjuds allt från vin- och champagneprovning till choklad- och ostavsmakning. Prova hur samma vin kan förändras beroende på vinglas eller gör blindtest och gissa prislapp på de olika vinerna. Den som föredrar kan låta smak- och doftsinne utforska whiskyns spännande värld.

Tips!

Skriv gärna när du gör förfrågan vilken typ av aktiviteter ni gillar så lägger vi med de som vi tror passar bäst. Är ni ett äventyrligt gäng som vill testa fartfyllda vattenaktiviteter eller tävling i olika sporter eller passar kanske lugnare utflykter bättre? Finns det ett stort intresse för mat och dryck eller vill ni ha riktiga teambuilding-aktiviteter? På alla våra destinationer har vi en uppsjö av kul utflykter, aktiviteter och teambuilding! Välkommen till Nordic Conference!

från 3 495 SEK

Förfrågan

Jag är nyfiken på slott och herrgårdar i Stockholmsområdet och tar gärna emot en offert med mer information.

Destinationsforfragan
Klimatkompensation
Vad som ingår i paketet

- Buss t/r från vald ort - Boende i två nätter - Tillgång till konferensrum - Helpension - Skräddarsydd anmälningssida - Digital rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare - Er personliga projektledare som hjälper er med hela arrangemanget

Detta ingår alltid när du bokar med oss

- Fria offerter, upp till tre stycken - Vår expertis och erfarenhet, från över 250 arrangemang om året i 12 års tid - Hjälp dygnet runt under er resa - Klimatkompensation - Utvidgad ansvarsförsäkring via ERV - Resegaranti som är ställd till Kammarkollegiet

Offert & bokning

Vill du ha en skarp offert eller är du i första hand mer intresserad av ett ungefärligt pris? Offert med pris-indikation får du ofta under samma dag och skarp offert tar upp till 48 timmar. Vill du bekräfta din offert? Härligt, då är vi snart igång! Från och med nu så hjälper vi er med allt som ni kan tänkas behöva; bokning av boende och konferens, transport och aktiviteter. Vi hjälper er att göra ett bra program med middagar, teambuilding-aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas vilja ha. Alla deltagare anmäler sig enkelt och smidigt på en anmälningssida som vi skräddarsyr till er. Och ett par veckor före arrangemanget sätter vi även tillsammans ihop er egen resesida med fullt program och all tänkbar info som vi i god tid före avresan sms:ar ut till alla deltagare. Vårt mål är att göra bokningsprocessen enkel och smidig, och resan till en fröjd! Känn dig trygg med att vi håller i alla trådar och finns där för dig och ditt sällskap under hela resan, från början till slut.

Har du frågor?

Maila eller slå oss en signal. Varmt välkommen!

Comments are closed.