Konferens på Steam hotel

Spaupplevelser 2 dagar 10-450 personer

Lyxig konferens på Steam Hotel

Steam Hotel i Västerås är ett riktigt läckert hotell inhyst i en 100 år gammal byggnad. Hotellets industriella miljö som mixas med industriromantisk inredning ger den perfekta ombonade känslan. Här finns restauranger, barer, sällskapsytor och inte minst hotellets egen pool club – The Voltage Lounge, som erbjuder en spaupplevelse utöver det vanliga. På Steam Hotel bor och konfererar ni i spännande och kreativ miljö med Mälaren som närmsta granne. Hoteller erbjuder flera fina och luftiga salar för stora och små konferenser och arrangemang, här finns något som passar alla. Här kan konferens kombineras med naturnära upplevelser och aktiviteter i en perfekt mix. Testa fartfyllda vattenaktiviteter som ribbåt och besök det häftiga actionbadet som ligger vägg i vägg med hotellet. För mer avslappnade stunder rekommenderar vi ett besök på hotellets fantastiska spa där ni kan finna lugnet och njuta av de uppvärmda poolerna och en god drink från baren. Vi på Nordic Conference har god kunskap om Steam hotell och vi hjälper er med allt som ni kan tänkas behöva; program- och logistikplanering, bokning av tåg och övrig transport, hotell och konferens. Vi tar fram passande förslag för aktiviteter och restauranger och bokar in det som önskas.

Bra att veta om Steam hotel

Hotellets pool club, The Voltage Lounge, är 800 kvm stor och erbjuder spa i världsklass med en makalös mix av musik, mat, drinkar, ljvliga dofter, ångbastu och varma bad. Steam Hotel ligger även granne med Sveriges enda actionbad.

Transport

Tåg och buss till Västerås avgår från bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö. Direkttåget till Västerås tar knappt en timme från Stockholm och ca fyra timmar från Göteborg. Från Malmö tar det strax över fem timmar med ett byte. Från stationen i Västerås till Steam Hotel tar det fem minuter med transfer, alternativt 20 minuter att promenera.

Hotell & konferens

Steam hotell ligger precis vid Mälarens strand, strax utanför Västerås stadskärna. Här finns 227 rum och ett 800 kvm stort spaområde. Här bor och konfererar ni utmärkt med grupper på upp till 450 personer. På fikarasten kan konferensdeltagarna koppla av med pingis, shuffleboard och biljard.

Aktiviteter & restauranger

Att dela upplevelser och skapa minnen tillsammans är oslagbart givande som företagsgrupp. Vi hjälper er med aktiviteter som stärker både sammanhållning och företagskultur, och som gör er som grupp än mer sammansvetsad. På Steam Hotel finns flera middagsalternativ att välja mellan. Ät middag i mysig miljö på bottenvåningen med öppen brasa, eller smaka på det asiatiska köket på sjunde våningen. Avsluta med drinkar på högsta våningen i en grönskande trädgårdsmiljö med utsikt över Mälaren.

Program dag för dag

Med vår långa erfarenhet skräddarsyr vi det perfekta programmet för just er grupp. Vi sätter stort värde i ett välplanerat program som både är innehållsrikt och utmanande utan att för den sakens skull kännas stressigt.

Aktiviteter på Steam hotel

Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, här ser ni ett par utvalda förslag för just Steam Hotel.

Teambuilding

Här delas gruppen in i lag som tävlar mot varandra i olika typer av samarbetsövningar. Det gäller att samarbeta för att klara uppgifterna och det krävs bland annat precision och snabbhet. Teambuilding är roligt och utmanande och stärker banden i företaget. Aktiviteter och uppdrag går att skräddarsy enligt era önskemål.

AW på Voltage Lounge

Efter en lång dag med möten kan det vara skönt att varva ner med en läskande drink i handen och ett härligt dopp i utomhuspoolen med utsikt över Mälaren. Njut av varma bad, bastu, stämningsfull musik och trevligt sällskap.

Ribbåt

Under denna fartfyllda aktivitet ser vi Mälaren och dess omgivningar ur ett nytt perspektiv. Oavsett väder blir det en tur ni sent kommer glömma! En stillsam och vacker sommarkväll kan vara lika häftig som en stormig septemberdag. Ribbåtarna tar oss fram över Mälaren i över 50 knop.

Actionbad

Höj adrenalinnivån på Kokpunkten, Sveriges enda actionbad, som ligger vägg i vägg med Steam Hotel. Här finns ett gäng pulshöjande och nervkittlande attraktioner. Tävla i double race, vem kommer först ner? Svischa fram och tillbaka i hiskelig fart på Boomerang-banan och klättra upp för den tre meter höga väggen utan att falla. Ta en paus och luta dig tillbaka i Aqua Cinema eller häng i relaxen.

Tips!

Skriv gärna när du gör förfrågan vilken typ av aktiviteter ni gillar så lägger vi med de som vi tror passar bäst. Är ni ett äventyrligt gäng som vill cykla och paddla, eller passar kanske lugnare utflykter bättre? Finns det ett stort intresse för mat och dryck eller vill ni ha riktiga teambuilding-aktiviteter? På alla våra destinationer har vi en uppsjö av kul utflykter, aktiviteter och teambuilding! Välkommen till Nordic Conference!

från 2 995 SEK

Förfrågan Steam hotell

Jag är nyfiken på Steam hotell och tar gärna emot en offert med mer information.

Destinationsforfragan
Klimatkompensation
Vad som ingår i paketet

- Tåg/buss t/r från bl.a. Stockholm/Göteborg/Malmö - Boende i två nätter på Steam hotell - 3-rättersmiddag på hotellet - Transfer t/r stationen-hotellet - Frukost alla dagar - Skräddarsydd anmälningssida - Digital rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare - Er personliga projektledare som hjälper er med hela arrangemanget

Detta ingår alltid när du bokar med oss

- Fria offerter, upp till tre stycken - Vår expertis och erfarenhet, från över 250 arrangemang om året i 12 års tid - Hjälp dygnet runt under er resa - Klimatkompensation - Utvidgad ansvarsförsäkring via ERV - Resegaranti som är ställd till Kammarkollegiet

Offert & bokning

Vill du ha en skarp offert eller är du i första hand mer intresserad av ett ungefärligt pris? Offert med pris-indikation får du ofta under samma dag och skarp offert tar upp till 48 timmar. Vill du bekräfta din offert? Härligt, då är vi snart igång! Från och med nu så hjälper vi er med allt som ni kan tänkas behöva; bokning av boende och konferens, transport och aktiviteter. Vi hjälper er att göra ett bra program med middagar, teambuilding-aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas vilja ha hjälp med. Alla deltagare anmäler sig enkelt och smidigt på en anmälningssida som vi skräddarsyr till er. Och ett par veckor före arrangemanget sätter vi även tillsammans ihop er egen resesida med fullt program och all tänkbar info som vi i god tid före avresan sms:ar ut till alla deltagare. Vårt mål är att göra bokningsprocessen enkel och smidig, och resan till en fröjd! Känn dig trygg med att vi håller i alla trådar och finns där för dig och ditt sällskap under hela resan, från början till slut.

Har du frågor?

Maila eller slå oss en signal. Varmt välkommen!

Comments are closed.