Konferens i Stockholms skärgård

Hav & Natur 1-3 dagar 10-520 personer

Konferens bland öar och hav

Stockholms skärgård består av cirka 30 000 öar och med sina tre miljoner besökare varje år kan vi snabbt konstatera att vi är långt ifrån ensamma om att älska denna övärld! Att komma ut till skärgården är en speciell känsla. Den vackra naturen, friska luften, stillheten och det breda utbudet av aktiviteter är några av anledningarna till att skärgården är en populär mötesmiljö för företagsarrangemang. Vi erbjuder en mängd trevliga konferensanläggningar i olika storlekar. Vill ni konferera mer avskilt finns möjlighet att bo i eget hus med terrass, badtunna och ett litet mini-spa vid havsbrynet. Eller varför inte abonnera en egen ö? Här finns massa härliga aktiviteter att hitta på både till havs och på land. Spendera några timmar på en egen båt och kryssa på det glittrande skärgårdsvattnet, eller ta en simtur och avsluta med en kaffe på bryggan innan morgonmötet. Passa också på att rida, vandra, tävla i rolig och utmanande femkamp och besöka ett lokalt bryggeri eller brödbod. Här finns definitivt något för alla. Vi på Nordic Conference har god kunskap om Stockholms skärgård och vi hjälper er med allt som ni kan tänkas behöva; program- och logistikplanering, bokning av båtar och övrig transport, hotell och konferens. Vi tar fram passande förslag för aktiviteter och restauranger och bokar in det som önskas.

Bra att veta

Stockholms skärgårds magiska havslandskap är unikt och förslag finns på att området ska tas upp på Unescos världsarvslista. Bara resan till och från er destination är en upplevelse i sig!

Transport

Båt/färja till Stockholms skärgård avgår från centrala Stockholm med Waxholmsbolaget eller annan reguljär båttrafik. Hur lång tid båtturen tar beror helt på vilken ö ni vill besöka. Några ligger nära stan och några längre ut i skärgården. Vissa av öarna och kustorterna kan nås med buss. Många båtar och bussar går året runt, men med olika tidtabeller för sommar och vinter. För större grupper kan vi boka privata bussar och båtar.

Hotell & konferens

De flesta hotellen i Stockholms skärgård ligger härligt naturnära. Välj mellan olika konferensanläggningar som stora konferenshotell, stugor eller hus och njut av behagliga jacuzzibad eller friska havsdopp runt knuten. Här bor och konfererar man utmärkt med grupper på upp till 150 personer. Grupper på max 60 personer kan även välja det fantastiska alternativet att ha en ö helt för er själva.

Aktiviteter & restauranger

Att dela upplevelser och skapa minnen tillsammans är oslagbart! Vi hjälper er med aktiviteter och team-building som stärker sammanhållningen och företagskulturen, och gör gruppen mer sammansvetsad. I Stockholms skärgård arrangerar vi allt från enklare picknicklunch på klipporna eller grillmiddag vid vattnet till bord på de bästa restaurangerna. Som pricken över i, avsluta konferensdagarna med ett festligt beach party!

Program dag för dag

Med vår långa erfarenhet skräddarsyr vi det perfekta programmet för just er grupp. Vi förstår värdet i ett välplanerat program som är innehållsrikt, utan att kännas stressigt. Vi lägger stor vikt vid balansen mellan givande konferenspass och aktiviteter, middagar och egentid.

Aktiviteter i Stockholms skärgård

Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, här ser ni ett par utvalda förslag för just Stockholms skärgård.

Teambuilding

Indelade i mindre lag tävlar ni mot varandra i olika grenar som kräver samarbete, precision och snabbhet. Vad sägs om exempelvis prickskytte med jätteslangbella, tornbygge och spikslagning? Kul och lättsam aktivitet som lockar till mycket skratt!

Fartfylld tävling till havs

En naturupplevelse med den perfekta mixen av fart, äventyr och tävling. Ni delas upp i lag och ska med hjälp av ribbåt och duktiga förare, surfplatta och sjökort på snabbaste sättet ta er till platser markerade på sjökortet. Här krävs samspel och snabba beslut för att komma först i mål!

Cykeltur med lunchstopp

Under denna tur får ni njuta av utsikten och de trevliga omgivningarna från cykelsadeln. Här har ni er egen lokalguide med er och förutom den härliga cykelrundan inkluderar turen även en trevlig lunch och ett svalkande bad i en av de små vikarna.

Paddla mellan öarna

Upplev den fantastiska känslan att omges av glittrande vatten i en kajak! Under ledning av er egen lokala guide får ni här uppleva den magiska skärgården på riktigt nära håll. Vill ni så tas det även med fika eller lunch, och det finns även möjlighet att ordna något typ av provning i samband med lunchen.

Tips!

Skriv gärna när du gör förfrågan vilken typ av aktiviteter ni gillar så lägger vi med de som vi tror passar bäst. Är ni ett äventyrligt gäng som vill cykla och paddla, eller passar kanske lugnare utflykter bättre? Finns det ett stort intresse för mat och dryck eller vill ni ha riktiga teambuilding-aktiviteter? På alla våra destinationer har vi en uppsjö av kul utflykter, aktiviteter och teambuilding! Välkommen till Nordic Conference!

från 3 495 SEK

Förfrågan Stockholms skärgård

Jag är nyfiken på hur en konferens i skärgården kan se ut och tar gärna emot mer information.

Destinationsforfragan
Klimatkompensation
Vad som ingår i paketet

- Båt t/r från centrala Stockholm - Boende i två nätter - Halvdagskonferens - Lunch/middag på ankomstdagen - Transfer t/r hamnen-hotellet - Frukost alla dagar - Skräddarsydd anmälningssida - Digital rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare - Er personliga projektledare som hjälper er med hela arrangemanget

Detta ingår alltid när du bokar med oss

- Fria offerter, upp till tre stycken - Vår expertis och erfarenhet, från över 250 arrangemang om året i 12 års tid - Hjälp dygnet runt under er resa - Klimatkompensation - Utvidgad ansvarsförsäkring via ERV - Resegaranti som är ställd till Kammarkollegiet

Offert & bokning

Vill du ha en skarp offert eller är du i första hand mer intresserad av ett ungefärligt pris? Offert med pris-indikation får du ofta under samma dag och skarp offert tar upp till 48 timmar. Vill du bekräfta din offert? Härligt, då är vi snart igång! Från och med nu så hjälper vi er med allt som ni kan tänkas behöva; bokning av boende och konferens, transport och aktiviteter. Vi hjälper er att göra ett bra program med middagar, teambuilding-aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas vilja ha. Alla deltagare anmäler sig enkelt och smidigt på en anmälningssida som vi skräddarsyr till er. Och ett par veckor före arrangemanget sätter vi även tillsammans ihop er egen resesida med fullt program och all tänkbar info som vi i god tid före avresan sms:ar ut till alla deltagare. Vårt mål är att göra bokningsprocessen enkel och smidig, och resan till en fröjd! Känn dig trygg med att vi håller i alla trådar och finns där för dig och ditt sällskap under hela resan, från början till slut.

Har du frågor?

Maila eller slå oss en signal. Varmt välkommen!

Comments are closed.