Konferens Tromsö

Konferens Tromsö

Natur & kultur 2-3 dagar 10-500 personer

Metropol med oslagbara naturupplevelser

Natursköna Tromsö kallas ofta "Nordens Paris" och "Porten till Arktis”. En liten storstads- metropol belägen vid Norges nordkust omkring 300 km norr om polcirkeln. Tromsö är känt för sin fantastiska arktiska miljö med branta berg och vackra fjordar, och här finns orörda områden att utforska och en mängd unika och minnesvärda äventyr att ta del av. Men staden är även känd för sitt livliga nattliv. Här finns trevliga barer och nattklubbar som bjuder på härlig stämning tack vare lokalbefolkningen som helt klart vet hur man släpper loss. Det finns bra restauranger i Tromsö och närliggande orter som specialiserar sig på det lokala köket med stort fokus på färska ingredienser. Tromsö är utan tvekan en unik konferensdestination som ger en fantastisk upplevelse alla tider på året! Välj om ni vill bo och konferera inne i centrala Tromsö nära Polarmuseet eller i hamnen med fin utsikt över havet och fjället. Här finns ett bra hotellutbud av med allt från små charmiga hotell till stora konferenshotell med förstklassiga faciliteter. Det finns massor att göra i Tromsö oavsett om man söker adrenalinkickar eller mer stillsamma upplevelser. Utomhusaktiviteterna bjuder på förstklassiga naturupplevelser i magisk miljö. Allt från val- eller vildmarkssafari, skidåkning, norrskensjakt, havsfiske och att paddla havskanot till att gå på fjäll- eller glaciärvandring med slående vyer. Upplevelserna är oslagbara. Vi på Nordic Conference har god kunskap om Tromsö och vi hjälper er med allt som ni kan tänkas behöva; program- och logistikplanering, bokning av båtar och övrig transport, hotell och konferens. Vi tar fram passande förslag för aktiviteter och restauranger och bokar in det som önskas.

Bra att veta om Tromsö

Tromsö är den största staden i Nordnorge och är basen för många expeditioner mot polartrakterna. Staden attraherar besökare, entreprenörer och forskare från hela världen och här finns idag boende från över 120 nationaliteter.

Transport

Direktflyg till Tromsö avgår från Stockholm Arlanda och Köpenhamn Kastrup. Flygresan tar strax under två timmar från Stockholm och ca två och en halv timme från Köpenhamn. Transfer från flygplatsen in till centrala Tromsö tar ca 15 minuter.

Hotell & konferens

Här finns allt från konferenshotell med skybar eller charmiga miljöcertifierade boenden till stugor med egen uteplats. Här bor och konfererar ni utmärkt med grupper på upp till 500 personer och det finns ett konferenscenter som tar emot upp till 1 000 deltagare.

Aktiviteter & restauranger

Att dela upplevelser och skapa minnen tillsammans är oslagbart givande som företagsgrupp. Vi hjälper er med aktiviteter som stärker både sammanhållning och företagskultur, och som gör er som grupp än mer sammansvetsad. Det finns bra restauranger och barer i Tromsö och närliggande orter. Vi arrangerar bland annat båtturer med mat och dryck, middagar med efterföljande barhäng i centrum och dagsutflykter med picknicklunch. Som pricken över i, passa på att lära er mer om samernas kultur under en måltid i en traditionell samekåta.

Program dag för dag

Med vår långa erfarenhet skräddarsyr vi det perfekta programmet för just er grupp. Vi sätter stort värde i ett välplanerat program som både är innehållsrikt och utmanande utan att för den sakens skull kännas stressigt.

Aktiviteter på Tromsö

Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, här ser ni ett par utvalda förslag för just Tromsö.

Stadsjakt

Ni delas in i mindre lag där varje lag utser en lagledare och tillsammans löser olika uppdrag med hjälp av surfplattor. Det gäller för er att tyda information, samla in ledtrådar och lösa kluriga uppgifter på specifika platser runt om i stadskärnan. En kul aktivitet där ni får tillfälle att utforska staden och som garanterat kommer att stärka lagandan.

Valsafari

En naturupplevelse med häftiga djurmöten! Tillsammans med professionell kapten och guide tar vi oss med båt ut till de bästa platserna för att skåda späckhuggare, delfiner och knölvalar i sin naturliga miljö. Glöm inte att ha kameran redo – ibland befinner de sig bara några meter från båten och det är definitivt ett ögonblick att dokumentera!

Norrskensjakt

Norrskensjakt är en otroligt populär aktivitet här och det är inte så konstigt med tanke på att Trömso ligger mitt i norrskensovalen där chansen är som allra störst att få se detta vackra ljusskådespel. Från september till mars lyser norrskenet ofta upp himlen och här finns många norrskensrelaterade aktiviteter att välja mellan. Gör en härlig hundspannsutflykt eller snösko-vandring, eller åk på en behaglig kvällskryssning för att skåda det vackra ljuset från fartygets utomhusjacuzzi.

Fjordkryssning

Följ med på en båttur bland de mäktiga arktiska bergen och beundra det vackra landskapet tillsammans med en kunnig guide. Ombord hålls en intressant presentation om områdets kultur, historia och det lokala djurlivet. Ett populärt inslag är att lägga till ett restaurangbesök där ni får tillfälle att prata om dagens minnesvärda upplevelse.

Tips!

Skriv gärna när du gör förfrågan vilken typ av aktiviteter ni gillar så lägger vi med de som vi tror passar bäst. Är ni ett äventyrligt gäng som vill gå på vildmarkstur och testa havsfiske, eller passar kanske lugnare utflykter bättre? Finns det ett stort intresse för mat och dryck eller vill ni ha riktiga teambuilding-aktiviteter? På alla våra destinationer har vi en uppsjö av kul utflykter, aktiviteter och teambuilding! Välkommen till Nordic Conference!

från 6 495 SEK

Förfrågan Tromsö

Jag är nyfiken och tar gärna emot en offert med mer information.

Destinationsforfragan
Klimatkompensation
Vad som ingår i paketet

- Flyg t/r från Stockholm - Boende tre nätter i centrala Tromsö - Transfer t/r flygplatsen-hotellet - Frukost alla dagar - Skräddarsydd anmälningssida - Digital rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare - Er personliga projektledare som hjälper er med hela arrangemanget

Detta ingår alltid när du bokar med oss

- Fria offerter, upp till tre stycken - Vår expertis och erfarenhet, från över 250 arrangemang om året i 12 års tid - Hjälp dygnet runt under er resa - Klimatkompensation - Utvidgad ansvarsförsäkring via ERV - Resegaranti som är ställd till Kammarkollegiet

Offert & bokning

Vill du ha en skarp offert eller är du i första hand mer intresserad av ett ungefärligt pris? Offert med pris-indikation får du ofta under samma dag och skarp offert tar upp till 48 timmar. Vill du bekräfta din offert? Härligt, då är vi snart igång! Från och med nu så hjälper vi er med allt som ni kan tänkas behöva; bokning av boende och konferens, transport och aktiviteter. Vi hjälper er att göra ett bra program med middagar, teambuilding-aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas vilja ha hjälp med. Alla deltagare anmäler sig enkelt och smidigt på en anmälningssida som vi skräddarsyr till er. Och ett par veckor före arrangemanget sätter vi även tillsammans ihop er egen resesida med fullt program och all tänkbar info som vi i god tid före avresan sms:ar ut till alla deltagare. Vårt mål är att göra bokningsprocessen enkel och smidig, och resan till en fröjd! Känn dig trygg med att vi håller i alla trådar och finns där för dig och ditt sällskap under hela resan, från början till slut.

Har du frågor?

Maila eller slå oss en signal. Varmt välkommen!

Comments are closed.