Konferens på hotell Tylösand

Strand och hav 2-3 dagar 10-400 personer

Strandnära upplevelser

Med havet som närmsta granne ligger Tylösand vackert inbäddat bland kilometerlånga sanddyner. Ett besök här passar lika bra under varma vår- och sommardagar som under den färggranna hösten, varje säsong har sin charm och kommer garanterat trollbinda de flesta! I Tylösand bor ni på läckera spahotellet Tylösand med allt som behövs inom bekvämt räckhåll. Vi arrangerar allt från inspirerande konferenser i moderna lokaler till aktiviteter och teambuilding i toppklass, och vi hjälper gärna till att boka in avkopplande behandlingar i den fina spa- och relaxavdelningen! I hotellets vackra omgivningar anordnar vi aktiviteter där såväl klurig och spännande teambuilding som avkoppling och njutning står i fokus. På hotellet finns ett magiskt spa som erbjuder allt från kallbad och bubbelpooler till ångbastu och en spaterrass med milsvid utsikt över kusten. Vi på Nordic Conference har god kunskap om Tylösand och vi hjälper er med allt som ni kan tänkas behöva; program- och logistikplanering, bokning av båtar och övrig transport, hotell och konferens. Vi tar fram passande förslag för aktiviteter och restauranger och bokar in det som önskas.

Bra att veta om Tylösand

Här i Halland, bland vita kilometerlånga sanddyner som för tankarna till Medelhavets kust ligger förtrollande Tylösand. Med närhet till hav och naturreservat är naturen ständigt närvarande.

Transport

Med tåg till Halmstad är restiden ca fem timmar från Stockholm och strax under två timmar från Göteborg och Malmö. Transfer från tågstationen i Halmstad till Tylösand tar ca 15 minuter. Självklart hjälper vi er även gärna att chartra en egen buss direkt från ert kontor. Kontakta oss så berättar vi mer.

Hotell & konferens

I Tylösand bor ni på ett modernt spahotell med alla ingredienser för en avkopplande och givande företagsresa. Oavsett om syftet är konferens eller kickoff så finns något för alla. Här erbjuds moderna konferenslokaler, en uppsjö av roliga aktiviteter och teambuilding samt en spa- och relaxavdelning som inte går av för hackor! Här bor och konfererar ni utmärkt med grupper på upp till 400 personer.

Aktiviteter & restauranger

Att dela upplevelser och skapa minnen tillsammans är oslagbart givande som företagsgrupp. Vi hjälper er med aktiviteter som stärker både sammanhållning och företagskultur, och som gör er som grupp än mer sammansvetsad. I Tylösand arrangerar vi allt från storslagna BBQ-middagar på stranden till matlagningsaktiviteter med privat kock där ni med hjälp av riktig expertis lagar er egen middag. Smaksäkerheten här är hög och restaurangerna serverar rätter tillagade med kärlek och fokus på närproducerade och lokala råvaror av hög klass.

Program dag för dag

Med vår långa erfarenhet skräddarsyr vi det perfekta programmet för just er grupp. Vi sätter stort värde i ett välplanerat program som både är innehållsrikt och utmanande utan att för den sakens skull kännas stressigt.

Aktiviteter i Tylösand

Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, här ser ni ett par utvalda förslag för just Tylösand.

Teambuilding med Da Vinci-gåtan

Häng med på en klurig och spännande teambuilding-aktivitet som utspelas kring en fiktiv berättelse om Tylösands storhetsdagar. Här ges möjlighet för alla i gruppen att glänsa! Utmaningarna är varierande och kräver allt från logiskt tänkande till kreativitet. En riktigt svår nöt att knäcka på egen hand, men som grupp är det en väldigt stärkande aktivitet.

Spa-labb

Omfamna spa-atmosfären till max i denna mixologiklass! På ett spahotell i denna klass är det mer eller mindre ett måste att bege sig in i spavärldens alla upplevelser och dofter. I denna gruppaktivitet samlas ni i The Spa för en dryg timmes spa-labb. Här tillverkar ni er egen ekologiska skrubb och det är fritt fram att blanda, smörja, smaka och skratta! Givetvis får ni ta med er skrubben efter klassen, och vad passar inte bättre än att fortsätta in till spa-avdelningen för att testa den?

Konstvisning

Det är kanske inte många som vet om det, men Sveriges största konstgalleri finns inom hotellets väggar! Ta tillfället i akt och ta med kollegorna under en timmes konstvisning med er privata gallerist, här får ni beskåda ca 400 verk av hög internationell klass.

Dryckesprovning

Vad kan passa bättre efter en hel dags konferenspass än att börja kvällen med en bubblande dryckesprovning? Passionerade dryckesexperter håller i denna provning som leder er genom en värld av smak, doft, färg och historia. Helt klart en fördrink som heter duga!

Tips!

Skriv gärna när du gör förfrågan vilken typ av aktiviteter ni gillar så lägger vi med de som vi tror passar bäst. Är ni ett äventyrligt gäng som vill cykla och paddla, eller passar kanske lugnare utflykter bättre? Finns det ett stort intresse för mat och dryck eller vill ni ha riktiga teambuilding-aktiviteter? På alla våra destinationer har vi en uppsjö av kul utflykter, aktiviteter och teambuilding! Välkommen till Nordic Conference!

från 4 295 SEK

Förfrågan Tylösand

Jag är nyfiken och tar gärna emot en offert med mer information.

Destinationsforfragan
Klimatkompensation
Vad som ingår i paketet

- Tågresa t/r - Transfer tågstation-hotell t/r - Boende på hotell Tylösand - Frukost alla dagar - Skräddarsydd anmälningssida - Digital rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare - Er personliga projektledare som hjälper er med hela arrangemanget

Detta ingår alltid när du bokar med oss

- Fria offerter, upp till tre stycken - Vår expertis och erfarenhet, från över 250 arrangemang om året i 12 års tid - Hjälp dygnet runt under er resa - Klimatkompensation - Utvidgad ansvarsförsäkring via ERV - Resegaranti som är ställd till Kammarkollegiet

Offert & bokning

Vill du ha en skarp offert eller är du i första hand mer intresserad av ett ungefärligt pris? Offert med pris-indikation får du ofta under samma dag och skarp offert tar upp till 48 timmar. Vill du bekräfta din offert? Härligt, då är vi snart igång! Från och med nu så hjälper vi er med allt som ni kan tänkas behöva; bokning av boende och konferens, transport och aktiviteter. Vi hjälper er att göra ett bra program med middagar, teambuilding-aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas vilja ha hjälp med. Alla deltagare anmäler sig enkelt och smidigt på en anmälningssida som vi skräddarsyr till er. Och ett par veckor före arrangemanget sätter vi även tillsammans ihop er egen resesida med fullt program och all tänkbar info som vi i god tid före avresan sms:ar ut till alla deltagare. Vårt mål är att göra bokningsprocessen enkel och smidig, och resan till en fröjd! Känn dig trygg med att vi håller i alla trådar och finns där för dig och ditt sällskap under hela resan, från början till slut.

Har du frågor?

Maila eller slå oss en signal. Varmt välkommen!

Comments are closed.