Konferens Ystad

Natur & kultur 1-3 dagar 10-320 personer

En samlingsplats vid havet

Ystad, en riktig pärla belägen vid Skånes vackraste kust. En pittoresk medeltidsstad som blivit världsberömd tack vare Henning Mankells kommissarie Kurt Wallander. Den fridfulla småstaden med mysiga kullerstensgator och färgglada små hus bjuder på trevliga uteserveringar, innovativa restauranger, charmiga hotell och en bra mix av aktiviteter och upplevelser. En plats som har allt för en lyckad konferensupplevelse! I Ystad kan ni välja att bo vid stranden, på landet eller centralt beläget på hotell i gamla stan. Här finns även prisvärda vandrarhem och charmiga bed & breakfast. Oavsett var i Ystad ni bor så finns alltid naturen och havet nära inpå. Här finns ett stort och varierande utbud av aktiviteter, intressanta och mytomspunna besöksmål och kulturupplevelser. Passa på att gå på Wallander-guidning och upplev miljöerna från böckerna och filmerna, och vandra eller cykla på Skåneleden som bjuder på vackra vyer. Ystad har en lång och fantastisk kust som ger goda möjligheter till fiske. Varför inte åka med på en guidad fisketur längs den vackra kusten? Detta är bara ett axplock av allt som erbjuds här. Vi på Nordic Conference har god kunskap om Ystad och vi hjälper er med allt som ni kan tänkas behöva; program- och logistikplanering, bokning av båtar och övrig transport, hotell och konferens. Vi tar fram passande förslag för aktiviteter och restauranger och bokar in det som önskas.

Bra att veta om Ystad

I Skåne är hållbarhet är ett genomgående tema i konferensarrangemangen. Här tänker man eko-reko i allt som görs och kan stoltsera med flest miljömärkta event i Sverige, fyra år i rad.

Transport

Från Stockholm är det enkelt att ta sig till Ystad, både med flyg och tåg. Med direktflyg från Arlanda/ Bromma tar det en dryg timme och med tåg ca fem och en halv timme. Transfer från Malmös flygplats till Ystad tar 30 minuter. Reser ni med tåg behövs ingen transfer då de flesta centrala hotellen ligger inom gångavstånd från Ystad tågstation.

Hotell & konferens

I Ystad finns allt från Sveriges äldsta stadshotell till prisbelönta spa-hotell. Här erbjuds moderna konferensmöjligheter i avslappnad miljö som passar lika bra för styrelsemötet som kickoffen. Föredrar ni att bo utanför staden så finns prisvärda vandrarhem och charmiga bed & breakfasts. Här bor och konfererar ni utmärkt med grupper på upp till 320 personer.

Aktiviteter & restauranger

Att dela upplevelser och skapa minnen tillsammans är oslagbart givande som företagsgrupp. Vi hjälper er med aktiviteter som stärker både sammanhållning och företagskultur, och som gör er som grupp än mer sammansvetsad. Här finns allt från restauranger med prisbelönta kockar och kök med inriktning på grillat till fiskrökeri som tillagar på det klassiska viset med alved och alspån.

Program dag för dag

Med vår långa erfarenhet skräddarsyr vi det perfekta programmet för just er grupp. Vi förstår värdet i ett välplanerat program som är innehållsrikt, utan att kännas stressigt. Vi lägger stor vikt vid balansen mellan givande konferenspass och aktiviteter, middagar och egentid.

Aktiviteter i Ystad

Utflykter, aktiviteter och teambuilding hjälper vi er att arrangera, här ser ni ett par utvalda förslag för just Ystad.

Mästarnas mästare

Gruppen delas in i mindre lag som tävlar mot varandra. Hur länge orkar du stå i jägarställning? Hur bra träffar du med pilbåge? Hur starkt är ditt närminne och hur bra är ditt balanssinne? Du känner igen kampen från tv. Den optimala tävlingen för företaget som gillar tävlingar. Vem vill inte bli gruppens Mästarnas mästare? Rolig aktivitet som lockar till många skratt!

Vandra på Skåneleden

Under denna guidade vandring tar vi oss fram genom sandiga backar och skog. En omväxlande vandring där vi får tillfälle att stanna till vid naturliga källor för vattenpaus. Att se och höra vilda djur och njuta av det vackra i naturen bidrar på ett naturligt sätt en kreativ miljö.

Fem sinnen

Titta, lukta, smaka, lyssna och känn för att lösa de olika utmaningarna ni ställs inför. Under denna aktivitet testas alla era sinnen vid ett antal stationer. Att smaka sig till vilket vin som är dyrast eller höra vilken musik som är kopplad till en viss film är exempel på utmaningar som ni ska klara. Vill ni anpassa denna aktivitet till ert företag med ett visst tema så ordnar vi givetvis det.

Dagstur till vingård

Bara 30 minuter från Ystad ligger en av Skandinaviens största vingårdar. Här har man lyckats skapa viner med skandinavisk karaktär i både färg, doft och smak. Här arrangerar vi guidade turer, vinprovningar och lunch eller middag. På vingården läggs mycket fokus på att skapa innovativa rätter med råvaror från gården. Passa gärna på att förlägga er konferens här! Finns det något bättre än att konferera i en vacker och naturskön miljö? Promenera längs vinrankorna under kaffepausen och avsluta dagen med en trevlig lunch eller middag med vin från gården.

Tips!

Skriv gärna när du gör förfrågan vilken typ av aktiviteter ni gillar så lägger vi med de som vi tror passar bäst. Är ni ett äventyrligt gäng som vill cykla och paddla, eller passar kanske lugnare utflykter bättre? Finns det ett stort intresse för mat och dryck eller vill ni ha riktiga teambuilding-aktiviteter? På alla våra destinationer har vi en uppsjö av kul utflykter, aktiviteter och teambuilding! Välkommen till Nordic Conference!

från 3 695 SEK

Förfrågan Ystad

Jag är nyfiken och tar gärna emot en offert med mer information.

Destinationsforfragan
Klimatkompensation
Vad som ingår i paketet

- Tåg från Stockholm - Boende i två nätter i Ystad - Halvdagskonferens på hotellet - Frukost alla dagar - Skräddarsydd anmälningssida - Digital rese-sida med program och info som sms:as ut till alla deltagare - Er personliga projektledare som hjälper er med hela arrangemanget

Detta ingår alltid när du bokar med oss

- Fria offerter, upp till tre stycken - Vår expertis och erfarenhet, från över 250 arrangemang om året i 12 års tid - Hjälp dygnet runt under er resa - Klimatkompensation - Utvidgad ansvarsförsäkring via ERV - Resegaranti som är ställd till Kammarkollegiet

Offert & bokning

Vill du ha en skarp offert eller är du i första hand mer intresserad av ett ungefärligt pris? Offert med pris-indikation får du ofta under samma dag och skarp offert tar upp till 48 timmar. Vill du bekräfta din offert? Härligt, då är vi snart igång! Från och med nu så hjälper vi er med allt som ni kan tänkas behöva; bokning av boende och konferens, transport och aktiviteter. Vi hjälper er att göra ett bra program med middagar, teambuilding-aktiviteter och allt annat som ni kan tänkas vilja ha hjälp med. Alla deltagare anmäler sig enkelt och smidigt på en anmälningssida som vi skräddarsyr till er. Och ett par veckor före arrangemanget sätter vi även tillsammans ihop er egen resesida med fullt program och all tänkbar info som vi i god tid före avresan sms:ar ut till alla deltagare. Vårt mål är att göra bokningsprocessen enkel och smidig, och resan till en fröjd! Känn dig trygg med att vi håller i alla trådar och finns där för dig och ditt sällskap under hela resan, från början till slut.

Har du frågor?

Maila eller slå oss en signal. Varmt välkommen!

Comments are closed.